BRGUD- Ovaj traktor od našeg soforumaša Star 75 ima oboje kuke originalne!. Samo da ova mala prešvasana je original "C" kuka, kakvo imamo mi sa Ivanhujem oba.
A meni trebala produžena kuka, pa nisam htijo nabaviti originalne produžene, o kojoj pričate ,da je za dvoosovinske , bilo je gvožđa oko kuče, pa sam napravijo. Originalne "C" kuke do sad nikad nisam ni koristijo ni montirao:
Žao nije pomična na gore dole, al ima mogučnost prešaraufanja kuke na kraju za 5 cm.Sad, kako imam, odgovara mi na kraču opciju. I zadovoljan. KAčim na nju sve, jer mi su svi priključci lagani, prema vašim velikim farmerama heh. Pogotovo je to dobro, jer prikolica nikad ne udari u gumo il ruke hidravlike i možem jače zaokrenuti se. Vrijedilo muk kod izgradnje.
NEW HOLLAND- Ove produžene kuke, kakvo ima BYZERO nekve su se mogle za vijcima prifiksirati na željeno pozicijo i tako nije ljuljalo između aretirnim vijcima pored kuke. Ako su umijesto vijakov mali svornjaci, onda drma straga ljevo desno da!
IWANHU- Ako razuijem pravo tvoje pitanje, blatobranska plastika stoji od centara osovine kotača malo naprijed. Izmerijo 15 cm do 17cm(težko bez kotomijera).A o pojačenju gumenog produžetaka razmišljao sam sam! Imaš pravo.Al i da to povuče sa sobom-pa ča? KAd zavoziš naprijed izbaci gumo ponovo. A mogu sa tvornice prinesti pravi tanki oprugavi metal, pa ga ugraditi, ak bude potrebno. Vidjet ču. Ovo bilo izrađeno u lošim uvijetima vremena, a ovakvo sitnicu možem izpraviti naknadno.
Antifriz nisam analizirao točno gdje pušta. A vidi se, da na spoju gumenog cijevi, koja ide na nastavak na hladnjak. Ili nastavak , koj privaren hladnjaku. Tamo negdje. U boljim danima, ču provijeriti što mogu napraviti. Tuga i bol. Što nek kažem. A po meni, ak ga pustiš taj akomulator unutra, i svakog mijesac dana jedanput, il 2x na mijesec napuniš ga, po meni, mu ne bude niš, pa se ne trebaš mučiti sa izvađenjem. Pokrij koco preko haube i to je to.
ZJ- Ova naljepnica ti je univerzalna. Il imaš 540 i 540 E, ili imaš 540 i 1000, ovisno od naruđbe. Što ima ugrađeno BYZERO nezna se, al bolje da mu je 540 E. JA imam preklopljeno na 540 E i sve radim sa njim. Ne preklopim nikad osim na početku, kad nisam znao i sam samo testirao što je najlakše i bolje.
BYZERO-Što nek ti kažem, kao sam več kazao, makina ti je to. JAko dobar stroj i dobro opremljeni. Ima uskoro više, nego budeš trebao! Onda sam prav predpostavijo, da pedal samo aktivira EH uključivanje. Samo ni mi jasno, kakav mu je to pravi pomen-smisao.Ak ima EH onda bi možda bolje bilo, da napravidu dugmič. A dobro je kod toga to, da ne možeš zaboraviti i satrati nešto. TAko da, na kraju to je super. Što nek ti kažem, hvala na tvojom trudu oko slikanja , da mi izpuniš želju. Inače nikada ne bi tako dobro mogao taj model upoznati, kako sam uz tvoju pomoč!.