Znam znam, prodo ih je vise komada, prijatelj je uzeo od njega univerzala 224 sa pogonskom a drugi je sad uzeo pogonsku prikolicu od njega, zna imat dobre stvari, on slaže motore i popravi ako šta treba.
U tvom slučaju naljepnice ne odgovaraju kao ni hauba, u originalu tvoj traktor bi izgledo ovako i mazalice zgloba bi morale bit po strani ispod volana, ako nema mazalice mora bit rupa jer su otkinute, u svakom slučaju dobro pogledaj i pitanje di imaš lufta? U ovim okomitim bolcenima ili baš u samom zglobu, jer na goldonijima to nikad nije bio problem u toj mjeri da je trebalo mjenjat, al pošto ne znaš povijest i stvarne sate šasije pogledat sam di imaš lufta u kojem dijelu.
Čini mi se da je taj traktor slagat od više njih, nisam siguran ali moro bi provjerit dal je taj motor išo na seriju univerzala jer to je noviji tip motora na takve ko tvoj je išao LDA672 motor kao i kod Bateka sa slike ili slanzijev dvoklipac bit će ti prikazan dole na slici kako bi trebo izgledat goldoni koji nosi oznaku 932, drugačiji zglob i motor.
Tvoja šasija nosi oznaku 2 odnosno 221-224-230-232-233-238 to su serija koje su imale takav zglob.
Reider
Imaš više mjerenja 25-26-28ks daje taj motor prema različitim standardima, inače dobri motori, na istom takvom sad radim generalku i oni su ugrađivani na seriju 9 odnosno 933.