• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorenje (Štruc) MUTA

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,659
I tak, moja muta opet kod majstora...sad je to 3.
Nove lamele, sve lijepo salta, ali sa frezom ni makac u zemlji...kotaci ni milimetra a ako ju stisnem dole onda i freza ne kopa...a motor radi...s obzirom na to sve jedino lamele mogu proklizavat ili bi bilo nesto drugo mozda?
Tako je bilo na mojoj muti kad su mi lamele proklizavale onda je freza stajala u zemlji.
E sad pitanje za znalce o muti, da li postoji za kupiti druge zupčanike za getribu da se ovakva ko moja sa slike uspori, pošto za frezanje moram koristiti rikverc i nemam izbora baš nekog, a i kotači su 8" tako da ni njih ne mogu manje staviti.

Prilozi

• IMG_20250525_215557.jpg
    IMG_20250525_215557.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 0

Najnoviji postovi

Na vrh