znala je moja pucat,ali baš uvik kad ju ugasim..dosad je uvik mirno radila na minimumu,i nije bilo trokiranja..nije bilo ni gušenja kad dam gas..to mi se dogodilo i sa novom svićicom,doduše samo prvi put,malo sam smanjija gas,pustija ju da proradi par taktova i kad sam ga ponovo da razvukla je djire linearno,i dalje je primala uredno gas..
na minimumu ka da nekad zabrljavi,skroz utiho se ćuje unutar zvuka ka sitna detonacija..kad dignem malo gas ne osjeti se više..zabrinilo me "ostajanje bez daha" to u dva navrata..ali me raduje da ipak radi i uredno,pa da vjerovatno nije velik kvar..i činilo mi se da se dobro ugrijala u samo 20 min. frezanja..do jučer se normalno frezalo s njom sat vrimena,iako sam često zna ugasit 10, 15 minuta nakon po ure..nisam ju često tra, nije ona puno nešto ni odradila,sudeći po radu motora do nedavno..možda se meni to činilo,to mi je prva freza tog tipa..donedavno sam većinu svoje energije trošija na gradnju i uredjenje kuće,a kad je ona bila gotova sredija sam i polje..znam da ovaj motor ima svakakvih mušica ali sve ovo i pišem da bi me eventualno neko upozorija ako imam ozbiljniji kvar,ili mi se može zbog nečeg dogodit, i kako ga spriječit,ili kako dovest mušice na minimum..svaki je savjet dobrodoša..:icon_confused: