o ring promjenjen.špina je ok.
iz karburatora dosad nisam trošija benzin, jer u njemu nisam vidija nikakve membrane,pa time ni smisla trošenja tog goriva.
nije mi se dogadjalo da stoji duže od 2 miseca bez paljenja,a da slučajno je, -odvida bi čašicu i prolija iz nje šta je ostalo..
ovako mi je donedavno palija na potez,i nisam ima potribe trošit to gorivo ili zatvarat ga na špinu.ako ubuduće budem mora,-zatvarat ćemo..:s:
ulje je odradilo par sati..4,ili 5 sve skupa..provjerit ću mu razinu,nagnit mutu i izlit mrvu ulja u nešto..vidit ću ja na njemu kakvo je i ima li ga previše..nedavno je doliveno mrvu,na sumnjivo ravnom terenu,moglo bi ga bit mrvu više i da nije benzin doša u karter..
ako je gorivo došlo priko filtera zraka i iberlaufa u karter,ili je u njemu ili je isteklo..
po podu nema ništa,znači da je u karteru,ili u njega nije ni došlo..
benzin će s betona isparit,pogotovo ako na njemu ima prašine ka ispod moje mute..na prstima je ostajalo "masnoće", kao ritkog ulja, kad bi "pomilova" karburator odozdal,di je ona vida s diznom..to je 100% izvitreno gorivo...
kad sam skida komad karba di je plovak,garant sam plovak malo pritisa i više ne zatvara kako je prije..