Sve stoji, ako ne naletiš na "kosilicu"(bržu getribu), sa frezom kao jedinim priključkom...
To se meni dogodilo..
Nema niko oko mene "suprotnu" a da mu triba ovakva, samo za košnju ili većinski za košnju, pa da se zaminim..
Doda bi ja čak i nešto love, iako je u mene motor skroz ok, i može po motoru još dosta pridrljat, getriba isto uredna, pa mi se ne isplati ni potencirati svašta da ne dobijem za nju nešto zgaženo..
U mene samo rezervoar triba minjat, a ako se vlasniku neda ka meni, onda ni to!!
Izgleda ka da je prošla 3 rata, ali ulje ne troši ozbiljnije, ni jedno ni drugo..
Bubamarac, tvoj rasplinjač ima okruglo dno?
Ovaj na slici je IPM MGHV1. Noviji tip.
Na oba moja motora su bili takvi rasplinjači, i nikad problema.
Brgud, na ovoj slici je IMT507, a filter zraka je drugačiji nego na LA300 (originalni je plastični) i na drugom je mjestu.
Neman pojma.nesićam se.jednom sam ga čak i rastavlja i od tad moram zatvarat gorivo na rezervoaru,prije nisam mora..
Drža je plovak.
Po sjećanju reka bi da je kadratna čašica odozdal, sad jel ka na ovom, ili nešto drugačija, neznam..
Ima diznu na čašici, takvu da je duža i na njoj je komad "cjevčice" pod 90 stupnjeva, da se može rukom skinit za propuvat.
Nije "na ključ 10", ka tomosova..
Ma samo me interesiralo jel neko proba stavit neki drugi karburator, i bez usisnog koljena"??
s urednim karburatorom koji ne zayebaje, bija bi i to neloš motor..