vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Bilo bi bolje da je konusna..vrag je u detaljima
Probao micati, ni mrvicu da mrdne. Bum probao još jednom bez preklopa s novim vizitkom, možda sam krivo namjestio, nisam skidao zaštitu pa mi se možda pomaklo, a opet da je presavijena preveliki razmak. Prije je bio razmak dosta velik, možda i milimietar dva...šteta što nisam snimio, pa je radilo. Nakon popravka..Očito mu ne paše da je na otvorenom...iako je bio pokriven/zaštićen sa tri sloja najlona..Hvala na savjetu.Ako ti na vizitku zapinje onda radilica ima lufta?
Da skuzio sam kada sam ga otkrio nakon zime. Hrda na sve strane di god je bilo bez boje,a čak su i rebra na glavi motora pobijelila. Samo kaj je to bila jedina opcija, tj. nisam razmišlajo. Ove godine ide na polje u "tor" od paleta i neka cerada preko vrha..Bočno ima propuh pa ne bu ovakvih problema.Ispod nalona se stvara kondezacija..to je losija opcija nego da je ispod nadstrhe.
To sam siguran da nisam zaribao...pazio sam da ne pretegnem, na malu gedoru i inmbus i opet sa mjerom jer sam se navadio puknutih šarafa, mislio popustit će a popustila glava i onda samo problemi.. Probam danas opet uz lampu da budem siguran.Ili vijci nisu stegnuti!
Imam VIC UV-1 modul po slici. Ali nisam našao to kod nas.Samo montiraju novi modul paljenja.🤪
Na mome je ova. Ima samo jedan priključak tj. šaraf. Ovaj ima dva konektora, kako se to spaja ?
Da li ima to negdje kupiti oko ZG-a i okolice. Okvirno koju cijenu da očekujem ?