Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
😛 uzmeš ona što imaš od skalamerije
Lombardini... Koji model?... Jel imao ko problema oko rupa za pricvrscivanje zaganjaca?...
gubi snagu u radu ili kad nije opterečen? koliki malčer je u pitanju? 80cm? Na mojoj Muti malčer 80cm i motor 9ks nije bila optimalna kombinacija jer je nekada uskoro ugasnio ako je bila trava predugaPozdrav svim forumašima,
imam pitanje pa ako neko zna....
Muta Gorenje (okrugli priključak stari) specijal sa velikim kotačima priključio sam na motokultivator rotacionu kosu,original mutinu,kad uključiš motokultivator sa kosom dobro krene kojih 20-40 metara pa gubi snagu kao da mu nestane snage i stane...kad se malo odmori opet isto,kad ga okreneš nizbrdo onda isto ide. Kad isključim kardan tj. isključim kosu ide normalno,čak i u 3-ćoj brzini ide super(prije dvije sekunde npr. je stao kad je bila priključena kosa a kad izbacim kosu krene bez problema). Motokultivator više manje nije radio kojih 3-4 godine,prije toga je svake godine korišten s njim onaj obrčalnik( za kupljenje sijena) i gurao ga je i uzbrdo i po ravnom bez problema,također i rotacioni plug je radio na njemu uspješno...pretpostavljam da ne treba snaga za rotacionu kosu veća nego za obarčalnik ili za roto plug,možda griješim?
Pretpostavljam da mu treba neki temeljit servis jer ko zna šta se moglo zapušiti .....možda je i motor pri kraju ali prije 3 godine je taj motor super radio a od tad je uglavnom mirovao..
Šta mislite ,zanima me vaše mišljenje,unaprijed zahvaljujem