• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorenje (Štruc) MUTA

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,196
Grešiš, ja imam jako malo iskustva sa bilo kojom frezom jer sam odavno shvatil da bolje dobiti teniski lakat od tenisa nego od cukanja za špagu.

Imal sam 620 i udomil sam ju nekam dalje, pare sam u veselju potrošil. Imam 600 i čeka udomitelja samo da je se riješim.
Ali imam i 606, kaj jednu, imam dve, i nedam ju za ništ isto kak ni 200 koja mi je najdraža.
Nisam fan MIO freza ali tak se poklopilo.
Htel bi imati Labinku i Batuje. Naravno Labinka dizel, a Batuje Tomos. Možda bude nekad. Možda ni to nije dobar odabir jer je to sve prošlost, ali tak bi ja htel da bude.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,844
Pa I mi smo pomalo prošlost zat sam ja kupil labin progres i polako ju pririktavam da bu valjda služila svrsi

Najnoviji postovi

Na vrh