ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Stalno iste priće o vodi u nafti , ima li tu stvarno istine ? , da li neko ovdje na forumu može potvrditi teoriju , ja znam sigurno na toj i toj benziskoj djelatnik je ulio 1000 litara vode na 50 000 litara nafte ? Ima li ko ? Nisam djelatnik INE da je branim , da li je neko pokušao kod kuće pomješati vodu i naftu da malo i sam ušpara pa se voziti , ako to ide od ruke djelatnicima benziskih punpi zašto i mi sami nebi si malo pomogli ??? Ovo je GLUPO da li se neko slaže sa mnom ??? Mislim da se mi svi želimo izvući na nekoga , a prava istina je u NAMA ! kao prvo gorivo za traktore držimo u svemu i svaćemu !!! od krnistera , plastićnih bazena , do čeličnih cisterni !!! odakle voda u našim jadnim filterima koje redovito mjenjamo svaki nekoliko godina ??? Kada promjeniti FILTER ? bilo kada ali onaj ko se želi voziti OBAVEZNO prije početka smrzavica !!! I na kraju odakle voda ?? pa sami smo je proizveli ! u krnisterima , bačvama , rezervarima gorivo teže prihvaća promjene temperature posuda lakše , dolazi do kondenzacije koja kapa u gorivo i eto vode koliko želiš , sve se to lijepo slegne u filteru i čašici pa kada se zamrzne eto zla , Kada bi bilo vode u gorivu kao što se prića da li bi fine limuzine - pumpe to preživjele , ili je gorivo za limuzine bolje ??? I za kraj prije zime promjenimo filtere i očistimo čašice da preživimo zimu bez grijanja i šarafanja , istina o gorivu i minusu nismo ništa rekli ali oni koji imaju jaće zime normalno da dodaju neki aditiv , petrolej , ili benzin ali to je zbog PARAFINA a ne vode , on je gust ali nije LED