meni je ostalo 1000 lit i uopče se neopterečujem jer nisam imao novce za kupiti to gorivo nego sam platio neke račune koji su bitniji a da ima muljaže sa plavom ima ,samo nitko neče nikog prijaviti,dva dana prije nove na pumpi u V.Pisanici majstor je natočio 5000 lit i večina domačih malih seljaka je ostala bez goriva ,tako da se postavlja pitanje kako je tom tipitusu ostala tolika količina do kraja godine ,jučer sam bio na pumpi i provjerio stanje i sa viđenim sam zadovoljan ,jer trošim od 1400 -1800 lit .pa ima još i malo više od toga iako su malo umanjili jer nisam sve iskoristio,jedan 100% siguran podatak ,tip u blizini Vrbovca u jednom malom selu prodaje plavu po 7 i nešto sitno kuna,ima automat sa gorivom u sklopu trgovine i lokalni ljudi kojima treba nekoliko litara tjedno kupuju tamo jer im daleko ići do gradske pumpe u Vrbovcu,a gdje je gorivo koje popale auti,kamioni , jednom prilikom točim plavu u V.Grđevcu i majstor toči u dvicu golfa 50 lit ,pitam prodavača kako ,samo je odmahnuo rukom,nisam uopče razmišljao da ga prijavim jer me baš zaboli ,ali nemože biti istina da su odobrene kvote nedovoljne po pojedinoj stavki,a da golf je imao tablicu DA666 ostalo nije bitno:finga::finga::finga: