Bilo je gorivo solidno, do zadnjeg uzimanja, to sam uzimao 15.10 i još jednom poslje, i s time je problema bilo... ja i neznam više di bi nam bilo dalje najbliže za točit
sa nalogom i policijom.. zato i daješ oib prilikom kupnje
Nitko ili se slabo kontrolira gorivo što se kod nas prodaje i zato smo svi u sličnim problemima,kod mene u BJ kraju definitivno najgore plavo ima INA Trojstveni Markovac,radije taj dan ne radim ali tamo više NE,ja svakih 2-3 mjeseca ispuštam na onom malom čepu vodu ali uz sve cjeđenje 100 sati na malom fercu je plafon za izmjenu,iako bi kod mene sad već valjalo polako ponovo skinuti rezervar i sva crijeva u peć i nova gore
Nema tu ni ustava ni ništa kad je poanta punit blagajnu... pa kad imaju pravo dadođu doma sa lugarom kad kupiš drva traže te papire i od kog si kupio, pijesak, itd, nevidim zaš iste ovlasti ne bi imali sa gorivom, sam kad oni dolaze oni imaju papirnato već sve, pa se moš slikat.. a par ih je naletilo tak već, sam se radilo o većim količinama malo.... sve se u našoj lijepoj danas može, šta se nemože, sam se zakon okrene..
Kriza je al ova šrot kvaliteta plavog ne hvala,vračam se na ložu,pa nek dođu i nek gledaju do mile volje,u karnisterima je a rezervar mi je skroz prazan dok se ne radi s traktorom i čašice nema.
Tri prednosti:
1.nema kondenzacije
2.nemre ga nitko ukrast
3.ako dođu nemaju mi kaj nač protuzalonito