• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorivo ti ljuto ...

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Pa sad, o tom po tom, dalo bi se, ali s određenim ljudima, ne s tobom koji si u poljoprivredi kao ja u astronomiji. Znam gdje su mali i veliki medo i to je to.
Tako da đabe ti palamuđenje, nit' me vrijeđa, nit' me dotiče, samo kažem, sagnite (pognite) se i Vi po poticaj, nemojte kakati kako mi uzimamo, imate i Vi svi pravo na to koji palamudite. 😉

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Modovi, ne budite srditi, sve je to za ljude, nekad treba i preći garnicu pa zazinuti, od finoće nam nema ništa pred "Bolji među jednakima" 😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ja sam pobrisal...ovo je tema o gorivu, a ne o kokošima i jajima ;)
Ne bi štel da se razvije neželjena rasprava.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Imam frenda koji kod jednog privatnika sarafa jedno 10-11-12 kamiona. Bajo moj sta taj ima eurodizela. Jaci je nego INA. 😁 Sjeti se i nas sirotinje ponekad pa rekne aj dones majstoru gajbu i neko prazno bure. Preduzece ce da plati

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Hahah tako je i moj komsija dok je radio na rudniku , krao naftu prodavao trebalo mu za kafane :D 🍻
pijan bio na poslu i sa motoricem udari u rudnicki kamion,nastimaju izjebu sve da je kamion bio kriv i dobije frajer odstetu oko 10k eura ...

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Davno mi jedan lik rekel da sam najgluplji šofer u HR. Zakaj,pitam. Veli ti si jedini u državi da voziš kamion i imaš doma benzinca. A jebi ga,bil je lik u pravu.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Staj najbolja fora,svi znaju sta radi majstor,al et nemos mu nist jer je nezajmjenjiv. Bas ga prije 2 tjedna zovem da mi nes opjeskari ,kaze aj ti do kafane,aj doso ja imam sta i vidt,on,segrti i gazda. Gazdi frcaju varnice na oci a majstor u elementu,nema nis od posla taj dan. Al dobro,stvarno je maher,od kaki drlja i sklapa donekle vozne strojeve genijalac je. I da nezamjenjiv je pa mu se i oprasta koje bure nafte tjedno. I da i on vozi benzinca.

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Mom kumu pol firme visi za vratom, da kad ce pocet uzimat gorivo iz kamiona, ali kaze da mu ne pada na pamet kokosariti. I u pravu je
Nisam ni ja krao robu dok sam radio u luci, neki su kasnije dobili otkaze za primjer zbog sitnica.
I da te netko drzi u saci radi par stotina kuna mjesecno sta ces si pomoci...

MadFarmBoy

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2020
Poruka
217
To u Kž-u u tzv. "bjelovarskoj", samo tamo ima plave. U "zagrebačkoj" kod HAK-a plavoga nema već godinama za kupiti.

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Čim su spomene ukraina u lošem kontekstu odmah brisanje a pijani kum ništa 😉. Plenkimun direktiva 😂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
To u Kž-u u tzv. "bjelovarskoj", samo tamo ima plave. U "zagrebačkoj" kod HAK-a plavoga nema već godinama za kupiti.
Je, bil sam u prolazu pa sam sliknul. Kolona od deset, dvadeset auta krcatih karnisterima i prikolicama.
Takve gužve oko goriva več godinama nisu bile

Najnoviji postovi

Na vrh