Ja sam jedino primjetio na kombajnu da manje trosi, na traktorima iskreno nisam primjetio
Je takvi
Ovo sam ja primjetio:
-otkad točim normalan ne moram mijenjat filtere svakih 50-100 rh na traktoru (par puta je bilo već nakon 2dana posla)...mijenjam ih sad na 250, al siguran sam da bi išlo i do 350-400 bez problema...(kolega je prošle godine mijenjao nakon skoro 450rh, kaže zaboravio, prije dok je točio plavi navikao je kad se počnu javljati greške i kad osjeti u radu da je slabiji da mora mijenjati..
-na normalnom dizelu nijednom mi traktor nije izbacio grešku ''smanjena snaga motora'' ugl tako nešto piše, već sam i zaboravio (npr na plavom dizelu to mi se znalo događati da izbacuje tu grešku i kad ga vozim po cesti, znači bez opterećenja iza ikakvog)
-kad izlazim iz brazde na leniju traktor nikad nije mogao na leru izaći, uvijek bar 1300-1400 okr motora...na normalnom dizelu bez problema izlazi na leru, ni ne osjeti..
-nikad na normalnom nisam imao grešku da izbaci 'voda u gorivu'
-na plavom mi je temperatura kod težih radova u prosjeku 95-100...ljeti i 105 nekad
-na normalnom najvišu koju sam primjetio je 94 (ljeti) al većinom tu oko 88-90...
Za potrošnju traktora ne mogu točno reci, nisam nikad mjerio točno u istim uslovima (npr 1 jutro oranje s plavim i odmah pokraj jutro s normalnim) ali rekao bih da se smanjila, možda prosjek nekih 7-8% manje
Dok npr kod kombajna 2023, na istoj njivi plavog je trošio sigurno 30% više i bar jedno 5-6x mi je crko pa poludio, otišao kući opet promijenit filtere, i nasuo normalni i vratio se razlika nebo i zemlja..
Probao sam bar 5-6 različitih benzinski i ni na jednoj nisam primjetio da je negdje plavi 'bolji'. Isto tako probao sam točiti direkt samo u traktor na benzinskoj i nisam primjetio ništa bolje što se tiče plavog....