bravo helena
, hrana je osnova, iz toga kreče sve dalje i sve bolje
ovi svi nepropusni betoni i neznam ni ja kaj su za staje koje imaju lagune, ja kad bi radio štalu nikad nebi bila da ima lagune, slame imam, ima ju i helena, a to su u pravilu podosta jeftinje staje jer nema toliko betona u zemlji a taj dio je najskuplji.
napravi se gnojište koje je opet jeftinije i sve funkcionira, dobro kaže tine da se može proči jeftinije, pa on je u europskoj uniji pa to vidi svaki dan i vidi šta se može a šta se ne smije.
u susjednom selu je čovjek sam napravio staju za 50 grla, od početka do kraja, kruti gnoj, izašla ga je 700 000kn što je kud i kamo jeftinije, ali čovjek je prvo imao proizvodnju i imao litražu i grla, imao je sigurnu proizvodnju, i sa djelom gotovine i nešto pozajmice mljekare riješio ogroman problem, koji je ispalo da je pun pogodak
rata za taj dio koji je kreditiran je mizerna spram njegove proizvodnje
nikom ja ne branim da gradi, naprotiv i meni su lijepe te staje i sa lagunama i na kruti gnoj, sa kosim podom i bez njega, i smatram da ozbiljnim radom se mogu otplatiti, a s vremenom kad se tržište zasiti budu podosta jeftinije