• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gradnja farme !

• Temu pokrenuo Sesva
  • Datum prvog posta
H

Hrvoje_Sisak

Guest
Slabo to nešta napreduje, ja sam mislio da su kravice već unutra, a to je zbog toga što su samo bageri okolo, dok se ti ne prihvatiš lopate i krampa nebu niš od posla. :lol: :lol: Pozdrav i nek štala bude što prije gotova!

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
Branimir 105 s kaže:
Da malo update-am slikice od prošlog tjedna. Ovaj tjedan ni nisam slikao stalno kiši čak ni ne znam jel kaj rade.
Što se financijske zavrzlame tiče stvari idu nabolje. Navodno je u HBOR sjelo nekih 100 mlija eura pa problema s kreditom nebi trebalo biti. I još jedna stvar Pankretić je starome osobno uručio ugovor za sufinanciranje ruralnog razvoja za put, struju i vodu i pare bi trebale sjest za 2 mjeseca.

eto rođo idu stvari na bolje, samo tako, treba bit strpljiv i sve se može napravit.

eto vidiš i božo je u prazničnom raspoloženju, bum ga i ja nekaj tražio da mi da ( več me sram jadranku stalno tražit)

to je super kad ti srede prilazne putove i infrastrukutru

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Mi smo ljetos pokretali neku akciju preko HBOR-a, za gradnju farme do 75 krava, al nekako se nismo mogli dogovoriti međusobno dali je to to šbi bilo najbolje i tako je to stalo pred sam početak izrade projekta, trebalo je od naše kuće ići dost daleko na jednu parcelu koju imamo malo izvan sela, da bi tu radili farmu, trebalo je nekih posebnih dozvolo, pa nea razmišljnja i o gradnji kuče i prodaji postoječeg imanja koje ionako nije na lokaciji za uspješnu poljoprivrednu proizvodnju i tako se sve zakompliciralo i odustali smo trenutno od projekta, ali je ostao u fazi da se može pokrenuti kad mi to poželimo, pa smo na kraju odlučili da čemo doma napravit mini farmu do 15 krava u trenutnoj mogučnosti koju imamo u dvorištu, sad mi se vidi da je i puno bolje što smo odustali od miljunskog projekta jer vidim da je to prevelika zajebancija za ovu trenutnu situaciju u državi.
i ovaj kredit za mini farmu je stao, vidjet čemo sad preko zime kaj se bude odigralo, jer budem uspio kaj iz vlastitih sredstava napravit il kaj več bude, neznam, ogorčen sam s time kak se vodi poljoprivredna politika u državi, jer je to na nivou da bi si čovjek vrat prerezal, al mora se ić dalje i valjda se bude nekaj uspijelo napravit, čekam i dalje :!:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Neznam niti sam, najbitnije mi je da si što prije doma napravim tu mini farmu, pa da se posel malo zahukta na bolje, jar trenutni uvjeti su užas za raditi, videt čemo, igram loto pa nek copne jack pot od kojih 5 milja, bude farma, ne jedna, nego dvije! :mrgreen:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
BRANIMIRE: imas iste grabe ko ja :mrgreen: nego vidim mjesto za mikser koji se ugrađuje
u jame.,koji si naručio?????

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Branimir 105 s kaže:
[quote="marko hurlimann xa86":19czwjam]BRANIMIRE: imas iste grabe ko ja :mrgreen: nego vidim mjesto za mikser koji se ugrađuje
u jame.,koji si naručio?????

Ne znam točno koji bude mikser. To je sve u cijeni štale, oni montiraju i vodilicu i stavljaju mikser ja samo kopčam kardan i derem. Videl sam ga na sliki, neki veliki cinčani koji je proizvođač ne znam.
Par pitanja ak ti nije problem.
Kakvog ti imaš miksera?
S kojim traktorom miksaš (ks)?
Kak često miksaš do ne izvoziš, meni su rekli bar jedanput na mjesec?
Jel kaj rjedite s vodom dok izvažate?[/quote:19czwjam]
ja imam mikser koji je non stop unutra i pali se na struju.snage 15KW(neznam sad točno al tu je negdje)i miksam ti
kad vozim ili na 2 tjedna ga upalim 1-2 puta...vodu sam samo na početku dopeljao sad poslije ne vozim..
ja sam isto mislio da češ imati ti mikser ko ja :scratch

K

Kikiriki

Guest
Ovi mješači su predviđeni za min. 40 ks ,normalno veči traktor brže i lakše radi

Na vrh