josip123 kaže:neznam da li je netko već spominjao na forumu gregoire-Besson plugove?možda i je ali ja nisam primjetio,pa da malo i o njima kažemo koju riječ.čine mi se jako kvalitetno napravljeni ali neznam ništa o njihovim cijenama i tko ih zastupa kod nas.
Bobo kaže:Koliko mi je poznato da su to jedni od najboljih plugova. Kverneland je ipak zakon zakona, pa onda GB par mjesta praznih pa lemken i onda jos par mjesta praznih pa svi ostali (Eberhardt i kompanija)...
stjepan kaže:bez dobrog pluga i dobre tanjurače nema pljoprivrede svaka čast koje kakim rotama gruberima itd itd bez tog nema posla
Po meni Besson je broj 1, onda ide Lemken pa tek na 3 mjestu Kverneland (Inace prosle godine je kverneland morao prodati jednu tvornicu u Danskoj Khunu kako bi bio na nuli sa poslovanjem).KRESO kaže:Bobo kaže:Koliko mi je poznato da su to jedni od najboljih plugova. Kverneland je ipak zakon zakona, pa onda GB par mjesta praznih pa lemken i onda jos par mjesta praznih pa svi ostali (Eberhardt i kompanija)...
a Overum plugovi na kojem bi oni bili mjestu ???
http://www.kongskilde.com/NR/rdonlyres/ ... loughs.wmv