seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
A čim da ocistim?
Sirćetom kaj ti je to?:scratch
sirće=ocat=limunska kiselina=limuntus zadodatak kolačima i napitcima itd...
A čim da ocistim?
Sirćetom kaj ti je to?:scratch
jasam uzeo skoro mf pamislim da u njega radi grijanje a ovajmije mali hladnjek bio u kombiju ispod sjedala a nemam iskustva u vezi grijanja sa zračnim hladzenjemPa sigurno bi se nekaj dalo to skemijati u kabinu..imam i ja nekoliko tih ventilatora sa malim kilerima za vodu ssamo kaj je na traktoru zračno hlađeni motor:finga:
I kaj onda dok unutarna cjev pregori ili prubuši se onda ti se lijepo dimi u kabinu...za ovo kaj sam ja navel nisu potrebni ventilatori da bi tjerali van a na wv su ventilatori koji tjeraju taj topli zrak...
Nisam nigde poslije polovil izještaj tvojeg grijanja preko vebasta.
Jel rastopilo crijeva?
Čemu odzračivanje?? Kolko ja znam netreba odzračivati jer voda sama procirkulira i to što je i bilo zraka u cjevima to dođe do kilera motora i tamo izađe zrak na oni malu rupicu(cjevčicu)..
biće potpun izvještaj sa fotkama uskoro,tražim rezervoar za vebasto.od mtk,labinca ili slično,ovi iz kosilica nemaju dihtovane čepove pa mi se prosipa nafta. uglavnom sve je postavljeno i probano,samo da riješim rezervar
pa povuci si gorivo sa glavnog rezervoara glavno dovodno crijevo prereži i ubaci T komad i riješeno