E farmervg,sa toliko godina kolko imaš već bi odavno trebao znati da nije bitno čiji je veći i deblji nego čiji je bolji. :icon_lol::icon_lol::icon_lol: Al ajde,uvažiti ćemo tvoju izjavu da ti to ne konzumiraš,ili beram ne često,pa od kuda bi i onda mogao znati,jel?:biggrin:
Za sve koji ne znaju,međimurski krumpir je najbolji!
P.S.
hoćeš li posaditi,hoćeš li?
@mtd001,ja ne uvaljujem,ja sam mu samo na silu uručila preko posrednika.Uostalom,dobro će mu doći,uživo nije tako debel kao što na slikama izgleda,pa da se malo udeblja.Krumpiri daju energiju,energija stvara mišiće,a mišići brda valjaju.
Evo nam bilo lijepo na sajmu,smrzla sam se ko ledena siga,da me netko kvrcnuo prstom bila bih se raspala ko ledeni kristaliči,suprug mi je prokašljao do kraja,onako,pošteno,ma ima taj sajam svojih čari,koliko novih ljudi znam,vidjela sam neke stare,(ma nisu oni stari,nego ih znam otprije),čak sam imala i neke osobne koristi od sajma,našla se mreža za zasjenu,kupila sam "glasnik zaštite bilja,pa "slavol"-joj kako će mi se sad neki smijati koji znaju šta ja mislim o folijarcima,ali šta ćeš-moja pokojna baka je uvijek govorila-dok budale imaju novaca-kramari imaju sreće.Ali dobro,tako je kako je,iako sam za te novce mogla kupiti 3 bali čokolade i još bi mi malo ostalo.
Pozdrav cijeloj družini,a sada čitam da je bilo i nekih koje nisam vidjela,pa i njih pozdravljam.