Malo sam išo dalje u proučavanje tržišta te stupio u kontakt s jednom dragom gospođom koja se bavi proizvodnjom bio posteljine od heljdinih ljuskica te dogovorio otkup.Rekla mi je da sam prvi u hrvatskoj koji je to ponudio a inače kompletnu sirovinu uvozi iz bosne i srbije.Posteljina ide 90% u japan i nešt malo tu.Jedina je zapreka kaj proizvodnja mora biti pod agribiosertifikatom.No to je postupak koji traje cca 3 godine ali nije kompliciran jer se dobije mentor koji vodi projekt.Normalno to sve i košta neku lovu.Inače ga nije teško dobiti jer evo ja sijem heljdu na zapuštenom zemljištu a toga ima po cijeloj hrvatskoj.
Zato kad dođe vrijeme ne bacajte ljuskice izvesti čemo ih u japan!
Dobar dan!
Napokon!! Ja imam potrebu za heljdinim ljuskicama, pisala sam nekima od vas no nema odgovora. Evo sada se priključujem vašoj komunikaciji...nemam zemlju, nebavim se sjetvom no trebaju mi heljdine ljuskice. Molim vas ako netko od vas je za poslovnu suradnju samnom, da mi se javi.
Hvala, hvala,hvala
Evo i moja-motohodova hajdina je denes posijana, sad bumo vidli onih 237 posto klijavosti,vlage ima sunca ima vremena ima...
Jel bilo sad kaj kiše ,kod mene predvečer pala lagana,ko naručena na hajdinu.
Zišla je zišla...
Kaj hajdinu dok se posije treba sa branima prejiti da se zagrne sjeme?