Kod mene je Adengo bio 1200 kn litra lani... 300 L vode na pola litre i derii...Ove godine za kukuruz opet Adengo a za žitarice Hussar...
Hurki
aj nas pocasti jednom dobrom kombinacijom za kukuruz, recimo da je baza nikosulfuron i dikamba ili po tvojem jos nesto, znaci da je povoljna cijenovno.
Druga opcija mi je da si kupim Syngenta kukuruz + zaštita, tu bih još nešto love dobio natrag putem bona, pa bi me kombinacija jeftinije izašla.
Čovjek je na cca 100 vrećica kukuruza+zaštite za te površine dobio oko 7500kn natrag od Syngente, vrećica kukuruza ga je koštala (sad ću možda slagati) 250-280kn (sa lanjskim 25% pdvom), a Elumis peak pack je cca 1550kn plaćao.
Ja ga računam da će kukuruz ove godine biti cca 250-260kn (bez količinskog rabata) + elumis peak pack oko 1400kn (4ha prskamo s njim) 350kn/ha (imajte na umu da u sebi ima Mezotrion (zemljišno djelovanje, ima ga u lumaxu) Nikosulfuron (svima već poznati motivell) i Prosulfuron
Ali kao što rekoh, kada vidim sve cjenike, onda ćemo točnije kombinirati da ne bude grešaka, uvijek gledamo omjer cijena/kvaliteta
https://www.syngenta.hr/cjenici
Evo cjenika ali ne znam dali su te cijene mjerodavne,tj. mislim da sam u maloprodaji vidio po jeftinijoj cijeni syngenta kukuruze.
Ja sam planirao sebi djelomično koristiti lanjsku kombinaciju u sljedećoj postavi:
Motikan 0,5/ha + Trawell 50g/ha + Harras 1g/ha + trend 0,1l/ha
Neznam još cijene, moram pribaviti cjenike proizvoda da bih mogao reći da je najjeftinije... ono što za ovu kombinaciju mogu garantirati je da će očistiti kompletnu korovnu floru, i dati prostora kukuruzu...
Druga opcija mi je da si kupim Syngenta kukuruz + zaštita, tu bih još nešto love dobio natrag putem bona, pa bi me kombinacija jeftinije izašla.
Čovjek je na cca 100 vrećica kukuruza+zaštite za te površine dobio oko 7500kn natrag od Syngente, vrećica kukuruza ga je koštala (sad ću možda slagati) 250-280kn (sa lanjskim 25% pdvom), a Elumis peak pack je cca 1550kn plaćao.
Ja ga računam da će kukuruz ove godine biti cca 250-260kn (bez količinskog rabata) + elumis peak pack oko 1400kn (4ha prskamo s njim) 350kn/ha (imajte na umu da u sebi ima Mezotrion (zemljišno djelovanje, ima ga u lumaxu) Nikosulfuron (svima već poznati motivell) i Prosulfuron
Ali kao što rekoh, kada vidim sve cjenike, onda ćemo točnije kombinirati da ne bude grešaka, uvijek gledamo omjer cijena/kvaliteta
Ako smatras da je u ducanu sa racunom ispod ruke onda ok..uslikam ove godine racun naravno ako bude po toj cijeni..radi se o poljoapoteci Prvca Trojstveni Markovac BjelovarPo "nabavnoj" ispod ruke,,
i meni ako može jednu litru za te novce,,:icon_thumright: