I sad ti reči da nejde sve k vragu s takvim razlikama u cjenama.
Saznal sam u međuvremenu da je u Brazdi ta cjena.
Imaju cijelu paletu herbicida poguglaj malo pa ces vidjet gdi ima. Ak se ne varam imaju trgovinu negdi oko Virovitice. Cjelokupni asortiman im je dosta jeftiniji od drugih, osim Agrochemov tu je Poljocentar najeftiniji.
Splati se otiti. Ak imaš kaj osim pšenice, Hussar ti je 100 kuna na dl jeftiniji. Znači nekih 250kn 100ml.
Ti odluči sam. Ne ti daleko. Neznam jel si možda bil na Bayerovom predavanju tu kod nas u utorak? Moglo se je dosta toga dobrog čuti.
Splati se otiti. Ak imaš kaj osim pšenice, Hussar ti je 100 kuna na dl jeftiniji. Znači nekih 250kn 100ml.
Ti odluči sam. Ne ti daleko. Neznam jel si možda bil na Bayerovom predavanju tu kod nas u utorak? Moglo se je dosta toga dobrog čuti.
Nisam čuo za taj Alistar, mislio sam da je za kukuruz, ali sad sam proguglal da je za pšenicu..Vlasnik Brazde je poznati čovjek Švraka, mislim da se s pčelama na veliko bavi! Brazda ima 3 trgovine, 2 u Virovitici i jednu u Cabuni.
Ma idem definitivno na Alister Grande, ispada mi po rali najjeftinije, za 6 rali mi ispadne 100€, danas ga kupujem u VT.
Da, bil sam na Bayerovom predavanju u utorak, prvi red kolega i ja, svakako zanimljivo predavanje
Nisam čuo za taj Alistar, mislio sam da je za kukuruz, ali sad sam proguglal da je za pšenicu..
Šanana.. a kaj je s Sekatorom??? puno jeftiniji od tog Alistara, ja godinama špricam s njim i odličan je.