powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
1800 okr/min x 25cm3 iznosi 45 l/min, sta tu nebi stimalo ako je ubraznje 1:6, 300x6 je 1800.
300-1000 okretajaMislim da je 1000 okretaja za nju "tu mač "
pritisak 220-250 max ..radni 160 ..ali zbilja nisam siguran
nevolja te pumpe je položaj ugradnje i treba je dobro odzračiti na ona tri vijeka OK 14 ..svaki klip posebno .
Opčenito je klipna pumpa zajebana ako se odulji ..teško se bori s zrakom .ne treba je vrtiti rukom bezveze
Lanci od auta su preslabi za na max. tlak .
Sutra pogledam u katalog pa ti javim , ako zaboravim podsjeti me 8)
ak je nova pumpa, valjda imaš garanciju na nju, pa reklamiraj, možda priznaju kvar kao grešku.Imam PROBLEM! Ugradio sam novu zupcastu pumpu u IMTa, onog velikog, i sve radi super nemoze bolje. Nazalost veselje traje jako kratko, susjed veli daj probaj podic do kraja utovarivac. Ide gore ko lud, dignem ja do max. Veli on probaj jos da vidimo jel radi sigurnosni i ja probam jos i tu nastaje problem. Unutra se cuo neki priguseni zvuk i pumpe kao da vise nema najvjerojatnije je drapila. U tom momentu moj g. stariji sin veli da je nafrkno sigurnosni do kraja... Sta sad? Znam, raskapanje ponovo ali koje su mogucnosti? Dali je zupcanik okreno kajlu na osovini pumpe ili je pukla osovina ili je mozda jednostavno prslo crijevo unutra? Ako smo strgali novu pumpu bolje da nas nema jer kosta ko sam vrag. Sta se najcesce desava u ovakvim situacijama?
Zlo mi je dok se sjetim koliko je to posla raskopat ga na pol... samo da nije pumpa sradala.
Neznam baš da si te sreče, pumpa je aluminijska :?Imam PROBLEM! Ugradio sam novu zupcastu pumpu u IMTa, onog velikog, i sve radi super nemoze bolje. Nazalost veselje traje jako kratko, susjed veli daj probaj podic do kraja utovarivac. Ide gore ko lud, dignem ja do max. Veli on probaj jos da vidimo jel radi sigurnosni i ja probam jos i tu nastaje problem. Unutra se cuo neki priguseni zvuk i pumpe kao da vise nema najvjerojatnije je drapila. U tom momentu moj g. stariji sin veli da je nafrkno sigurnosni do kraja... Sta sad? Znam, raskapanje ponovo ali koje su mogucnosti? Dali je zupcanik okreno kajlu na osovini pumpe ili je pukla osovina ili je mozda jednostavno prslo crijevo unutra? Ako smo strgali novu pumpu bolje da nas nema jer kosta ko sam vrag. Sta se najcesce desava u ovakvim situacijama?
Zlo mi je dok se sjetim koliko je to posla raskopat ga na pol... samo da nije pumpa sradala.
u potrazi sam aza multiplikatorom i pumpom, pimpu bih stavio od prve petoletke 42cm3, po podacinma ppt to je V grupa, aovamo se prodaju multiplikaori grupa I, II i II, koji sad multiplikator kupiti da pase. Na ove pumpe idem jer ih ima za naci povoljno. Eventualno bi odogovarala pšumpa 33cm3 , grupa IV, ako bi nasao multiplikator 1:3,8.