powershift
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Stu 2007
- Poruka
- 2,912
slazem se ali znas kakvi su ti majstori, nesmijes im nista proturjeciti jer ti trebaju, smatraju da nista neznamo, najradije bih ga . . .
Ma nije dupla skinuta je s tamića koji je nekad tovario kontejnere .koju ti mas ovu duplu, pa ona je 54 cm3, ako sije gonio na 1000 okretaja, to je 54 l, kako da nine dovoljno, i kakav si lanac imao
treba mi nesto ovako, ali da je ubrzanje 1:2, imali takvo sto. Planiram ga zakaciti za vec postojeci ubrzivac koji vec imas 1:3, tako da bi u konacnici imao 1:6, ovo ubrzanje mi treba jer moram ici na grupu II pumpi od 25cm3, kad imam na kardanu 300 okretaja onda bi na pumpi imao oko 1800, tad bih imao oko 45 l/min, najvaznije je da pumpe ove velicine daju 250 bara, sve druge vece daju nekih 160 do max 200 bara, kad govorimo o zupcastim pumpama, zato i idem na max broj okretaja da dobijem protok. A jos bolje rjesenje bi bilo da ovaj ubrzivac ima izalaz za prikljucka vratila, dakle postavi se na traktorsko vratilo, a s druge strane ubrzivaca se prikljuci kardan za pogon drugih elemenata.