vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
"normalni" elektro motor vrti do cca max. 3000 rpm-a ..a na tomosu imaš i 6000 ako se raspizdiš .naravno na radilici a ne na lančaniku
piše da je voda stalno metar i pol do vrha
Kaj je to pjeskolovac?
Ekspanziona ti ne treba , brojem okretaja buš reguliral tlak tako da imaš optmano špricanje ili kako več misliš zanljevati .
Automatik nema prisilno hlađenje , ne znam jel bu zdržal na mjestu ?
pa jel neide samo korpa do 10m, znaći nemora injektor, a i vode ima ohoho
hlađenje ventilatorom , zašto ne ali kako rješit struju, automatik 6v i nešto malo wata ,a auto 12v i malo više wata
a koji sistem natapanja, na kap, prskanje ili ...
piše da je voda stalno metar i pol do vrha
Kaj je to pjeskolovac?
Ekspanziona ti ne treba , brojem okretaja buš reguliral tlak tako da imaš optmano špricanje ili kako več misliš zanljevati .
Automatik nema prisilno hlađenje , ne znam jel bu zdržal na mjestu ?
10 metara je teoretska dubina, i na toj dubini ne budeš ništ dobil, jednostavno potlak je takav da voda počinje isparavati i ti pumpaš ajmo reč samo paru(plin)
Naravno 10 metara je do vode a ne dubina bunara...
prodaj automatika i kupi ovo
http://www.trgo-agencija.hr/detalji....motor-tecumseh-prisma-40-variabilni-gas.aspx
Pa kaj se tice toga, imam i neksne briksove motore u djelovima od kosilica, i to bi se dalo iskombinirati!:idea:
prodaj automatika i kupi ovo
http://www.trgo-agencija.hr/detalji....motor-tecumseh-prisma-40-variabilni-gas.aspx
ili još bolje potopna pumpa za ccca250kn i agregat za cca 850 kn i ništa nemaš izmišljat
Ma nije u tome fora, nego je fora u tome kaj to sve imam doma i uzivancija bu u radioni cijelu zimu do kombinirati, testirati i na kraju sklepati da funkcionira do proljeca! Znas, kak dr. Baltazar mislio je i mislio i na kraju smislio! Sad mi ionako vise ne treba ali za prolječe treba nest složiti! Znas kak je, ako to kupim nije to gušt kak dok nekaj sklepas i to jos onda funkcionira, osjecaj je bolji od ...!
ma znam i sam sam takav
ali čim nešto počnem, žena ljuta, pola sela kaže da sam lud, nekad i neuspije, nekad košta i duplo više
a ovako sve novo, ako neradi, ne je.u meni mamu, več trgovcu
a ja fino sjedim uživam i natežem onu stvar:roll: (pivo)
Ma i moja nije bas odusevljena sa garažom ali ja uzivam u tome, a i tast se kuzi dosta u mehaniku i bravariju tako da nam je to uzivancija klepati, a kaj se tice s financijske strane, veci dio toga kupujem na otpadu u čk ili na sajmovima tak da su ulaganja zanemariva a i kak sam naveo 90% toga kaj trebam imam doma po radioni, podrumu, tavanu i šupama! :supz:
jbg imaš dobrog tasta, moj još ni nevidi odmah kaže , nebude to radilo