Ima se, jedna cijev 5/4 cola, a druga 1 col, ako opet nisam u temi gdje mi nije mjesto.Kad je već tema tu da se ubacim , jel ima tko injektor da mu ne treba ?
To je toIma se, jedna cijev 5/4 cola, a druga 1 col, ako opet nisam u temi gdje mi nije mjesto.
Za ostalo moliču lijepo pp (mada ih mrzim).
DogovorjeneTo je tohiti mi na dvorište kad ti bude usput
jeffy se ne bude ljutil, on još nije zauzel stranu :mig:
Viš mene , ja samo šalji ...nisam ni pital jel bi mi prodal tu stvar .Dogovorjene
Čim idem prvi put ili pošaljem plavim golfom.
Puknuti, naj me još i ti sad prčiti.Viš mene , ja samo šalji ...nisam ni pital jel bi mi prodal tu stvar .
Otkako je postalo uobičajno na ovom foruma da kod bilo koje teme svi meću slike svoje robe vezane uz temu ,bojim se da se nisi i ti tak ..lol:
Pa pošto to tebi nije stalan problem nego trenutan, mislim da bi ovakva potopna pumpa bila jeftinije riješenje :scratch
Da li bi mogao potopnom pumpomda zalijem vrt iz potoka koji se nalazi cca 50m dalje od vrta?.
Zahvaljujem! Svaki savjet je dobrodošao.
ne ako je tih 5om uzbrdo:weedman:
na ravnom zašto ne
samo jako je bitna dubina bunara tj izvora vode ,više od 8m nemogu dizati
inače kod tih pumpi ima jedna zanimljiva stvar:
istovremeno susjed kupio 1000w einhel mislim 20m3/h i ja neku u OBIu
850w i 16m3
ja prezadovoljan a susjed šizi nevalja
kad tamo ja uz pumpu odmah kupio i crijevo fi5omm, a on običan šlauf za vodu od 1/2cola
to su protočne pumpe i ako im nešto ometa protok drastično im opada količina vode, isto tak i visina i dužina i promjer cijevi
dakle ako hočeš navodnjavat neko bure ili onaj veliki kanister napuniš i iz njega lagano zaljevaš , inače češ puno gnjavit pumpu, pogotovo ako je jača
hvala ilegalac. Prilicno je ravan teren,a i taj potok nije duboko u nekom kanjonu, odnosno razlika između vode i vrta 1,5m ili najvise 2m visine. To sa crijevom nism znao. Znaci treba da uzmem crijevo 50mm. E sad da li svih 50m ili mogu naprimjer: 20m crijevo 50mm, a onda 30m crijevo 1,5cola ili mora kompletno crijevo biti 50mm?
Puno toga si ti tu napisal pa ak sam dobro shvatil to bez injektora ne bude funkcioniralo a pošto bi koristil benzinski motor ne dolazi u obzir da ga spustiš u bunar...sve to pišem jer je to prevelika usisna visina....
Puno toga si ti tu napisal pa ak sam dobro shvatil to bez injektora ne bude funkcioniralo a pošto bi koristil benzinski motor ne dolazi u obzir da ga spustiš u bunar...sve to pišem jer je to prevelika usisna visina....