Ima se, jedna cijev 5/4 cola, a druga 1 col, ako opet nisam u temi gdje mi nije mjesto.Kad je već tema tu da se ubacim , jel ima tko injektor da mu ne treba ?
To je toIma se, jedna cijev 5/4 cola, a druga 1 col, ako opet nisam u temi gdje mi nije mjesto.
Za ostalo moliču lijepo pp (mada ih mrzim).
DogovorjeneTo je tohiti mi na dvorište kad ti bude usput![]()
jeffy se ne bude ljutil, on još nije zauzel stranu :mig:
Viš mene , ja samo šalji ...nisam ni pital jel bi mi prodal tu stvar .Dogovorjene
Čim idem prvi put ili pošaljem plavim golfom.
Puknuti, naj me još i ti sad prčiti.Viš mene , ja samo šalji ...nisam ni pital jel bi mi prodal tu stvar .
Otkako je postalo uobičajno na ovom foruma da kod bilo koje teme svi meću slike svoje robe vezane uz temu ,bojim se da se nisi i ti tak ..lol:
Pa pošto to tebi nije stalan problem nego trenutan, mislim da bi ovakva potopna pumpa bila jeftinije riješenje :scratch
![]()
Da li bi mogao potopnom pumpomda zalijem vrt iz potoka koji se nalazi cca 50m dalje od vrta?.![]()
Zahvaljujem! Svaki savjet je dobrodošao.
ne ako je tih 5om uzbrdo:weedman:
na ravnom zašto ne
samo jako je bitna dubina bunara tj izvora vode ,više od 8m nemogu dizati
inače kod tih pumpi ima jedna zanimljiva stvar:
istovremeno susjed kupio 1000w einhel mislim 20m3/h i ja neku u OBIu
850w i 16m3
ja prezadovoljan a susjed šizi nevalja
kad tamo ja uz pumpu odmah kupio i crijevo fi5omm, a on običan šlauf za vodu od 1/2cola
to su protočne pumpe i ako im nešto ometa protok drastično im opada količina vode, isto tak i visina i dužina i promjer cijevi
dakle ako hočeš navodnjavat neko bure ili onaj veliki kanister napuniš i iz njega lagano zaljevaš , inače češ puno gnjavit pumpu, pogotovo ako je jača
hvala ilegalac. Prilicno je ravan teren,a i taj potok nije duboko u nekom kanjonu, odnosno razlika između vode i vrta 1,5m ili najvise 2m visine. To sa crijevom nism znao. Znaci treba da uzmem crijevo 50mm. E sad da li svih 50m ili mogu naprimjer: 20m crijevo 50mm, a onda 30m crijevo 1,5cola ili mora kompletno crijevo biti 50mm?
Puno toga si ti tu napisal pa ak sam dobro shvatil to bez injektora ne bude funkcioniralo a pošto bi koristil benzinski motor ne dolazi u obzir da ga spustiš u bunar...sve to pišem jer je to prevelika usisna visina....
Puno toga si ti tu napisal pa ak sam dobro shvatil to bez injektora ne bude funkcioniralo a pošto bi koristil benzinski motor ne dolazi u obzir da ga spustiš u bunar...sve to pišem jer je to prevelika usisna visina....