Danas je Darko Nejašmić postigao autogol godine, ili kako god da nazovemo taj pogodak u vlastitu mrežu, na osjekovoj utakmici na gostovanju, mislim u Kazahstanu, ma nevažna je točna lokacija. Večina bude rekla, pa događa se.
To je 100% točna konstatacija, ali dok se to događa na način kako je to bezobzirno "bubnuta lopta" prema vlastitom golu - pa zašto nije loptu poslao "izvan okvira gola" pokraj gola. On je skuplji od mnogih kirurga na tržištu rada...
Za večinu takvih sranja su prvenstveno krivi treneri, jer oni brane i izmišljaju takve destrukcije, obrane, zapravo rade si alibije, za neznanje...
Evo sad i u Dinamu se, unazad više utakmica, najviše s loptom igraju, natjeravaju, muku muče, u zadnjoj liniji, neposredno ispred golamana Livakovića. (Ja navijam za Dinamo od djetinstva.) Uz to što Livaković nije u nikakvoj formi, niti koncentraciji, Dinamo drži u igri i Mišića
. On skoro svaku akciju usere, jedva se Dinamovci nekako dovuku na tridesetak metara od protivničkog gola, ali ako loptu dobije Mišić, on ju ekspresno vrača prema šesnaestercu Dinama. Pa tko je tu lud, ja kao promatrač i navijač nisam, nego Mišić i njegovi treneri.
U HR nogometnoj reprezentaciji imamo takvog Brozovića, koji dva put više lopti proslijedi natrag, prema svojem golu, usere mnogu napadačku akciju i vrši nepotrebnu destrukciju igre i mozgova publike.
Sad bude opet, pa kaj se ti razmeš v moderni nogomet. Da, razmem se kolko i v tarabuku, kao muzički instrument, ali bi pod mojom dirigentskom palicom nogometaši imali zabranu pogleda u nazad, čim bi prešli centar, ili napadaj protivnički gol, ili se ostavi takvog nogometa.
To je, uvjeren sam, također jedan jako veliki razlog zašto nema publike na našim stadionima, prvenstveno zbog takvih usranih poteza pre-skupo plačenih nogometaša.
(Drugi je ogroman razlog, da ja i mlađa kćerka idemo, jednom davno, na prvoligašku utakmicu. Njoj zaštitari oduzmu labelo za usne i bace na gomilu uz još stotinjak takvih, od mene koji ne pušim zahtijeva da predam upaljač, napokon nekako uđemo na tribinu, a onda oko mene upale više desetaka baklji i sve nas useru i zasmrade. Ehej, pa tko tu koga jebe, na stadionima???)
Nisam baš birao riječi, jer ogorčen sam, nogomet je njihov posao, a ne destrukcija i sranja.
Ne želim ni spomenuti one, nikad kažnjene, koji topovski udar gurnu pod vizir policajcu na stadionu
(Dinamo - Hajduk). Taj policajac je zet mojeg poznanika i prijatelja, izgubio je tada jedno oko...
Na prvoj utakmici ovog, novog HR prvenstva navijači Hajduka su opet briljirali - neredom na tribini. Ljudi moji, a da se sve to zabrani i odstrani iz naše svakodnevnice???
Koliko bi to bilo novih aviona za gašenje požara???
(Sad mi bude najbolje da si poklopim uši.)