• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hoteline i ostale bajke

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
E moja JO koje ti sve izgovore ne nadje,samo da nebi morala iznositi pepeo izkuce,svaka cast dobro ti to sroci.
Al jeebiga,jos bus ti pilila i to srucnom pilom kao i svi mi,no bu ti hotela dopeljal jednu prikolicu ak zagusti jer obozavam marmeladu od marulici. :ppozdrav: 🙃

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,998
Koliko ja znam tema o Koroni je na ovom forumu zatvorena. Po meni nema potrebe ovdje pisati o kojekakvim sojevima, simptomima, cijepljenu itd. Širiti paniku i strah. Svašta smo u obitelji proživjeli pa nema potrebe da ovdje pričam o tome jer ionako ljudi imaju svojih briga. Neka svatko odluči u svoje ime što je za njega najbolje. Širite optimizam i uživajte u životu jer je ionako prekratak da ga potrošimo razmišljajući negativno.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas je Darko Nejašmić postigao autogol godine, ili kako god da nazovemo taj pogodak u vlastitu mrežu, na osjekovoj utakmici na gostovanju, mislim u Kazahstanu, ma nevažna je točna lokacija. Večina bude rekla, pa događa se.

To je 100% točna konstatacija, ali dok se to događa na način kako je to bezobzirno "bubnuta lopta" prema vlastitom golu - pa zašto nije loptu poslao "izvan okvira gola" pokraj gola. On je skuplji od mnogih kirurga na tržištu rada...

Za večinu takvih sranja su prvenstveno krivi treneri, jer oni brane i izmišljaju takve destrukcije, obrane, zapravo rade si alibije, za neznanje...

Evo sad i u Dinamu se, unazad više utakmica, najviše s loptom igraju, natjeravaju, muku muče, u zadnjoj liniji, neposredno ispred golamana Livakovića. (Ja navijam za Dinamo od djetinstva.) Uz to što Livaković nije u nikakvoj formi, niti koncentraciji, Dinamo drži u igri i Mišića o_O :cry: . On skoro svaku akciju usere, jedva se Dinamovci nekako dovuku na tridesetak metara od protivničkog gola, ali ako loptu dobije Mišić, on ju ekspresno vrača prema šesnaestercu Dinama. Pa tko je tu lud, ja kao promatrač i navijač nisam, nego Mišić i njegovi treneri.

U HR nogometnoj reprezentaciji imamo takvog Brozovića, koji dva put više lopti proslijedi natrag, prema svojem golu, usere mnogu napadačku akciju i vrši nepotrebnu destrukciju igre i mozgova publike.
Sad bude opet, pa kaj se ti razmeš v moderni nogomet. Da, razmem se kolko i v tarabuku, kao muzički instrument, ali bi pod mojom dirigentskom palicom nogometaši imali zabranu pogleda u nazad, čim bi prešli centar, ili napadaj protivnički gol, ili se ostavi takvog nogometa.

To je, uvjeren sam, također jedan jako veliki razlog zašto nema publike na našim stadionima, prvenstveno zbog takvih usranih poteza pre-skupo plačenih nogometaša.
(Drugi je ogroman razlog, da ja i mlađa kćerka idemo, jednom davno, na prvoligašku utakmicu. Njoj zaštitari oduzmu labelo za usne i bace na gomilu uz još stotinjak takvih, od mene koji ne pušim zahtijeva da predam upaljač, napokon nekako uđemo na tribinu, a onda oko mene upale više desetaka baklji i sve nas useru i zasmrade. Ehej, pa tko tu koga jebe, na stadionima???)
Nisam baš birao riječi, jer ogorčen sam, nogomet je njihov posao, a ne destrukcija i sranja.

Ne želim ni spomenuti one, nikad kažnjene, koji topovski udar gurnu pod vizir policajcu na stadionu (Dinamo - Hajduk). Taj policajac je zet mojeg poznanika i prijatelja, izgubio je tada jedno oko...

Na prvoj utakmici ovog, novog HR prvenstva navijači Hajduka su opet briljirali - neredom na tribini. Ljudi moji, a da se sve to zabrani i odstrani iz naše svakodnevnice???
Koliko bi to bilo novih aviona za gašenje požara???

(Sad mi bude najbolje da si poklopim uši.)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Nikad nisam išao na te "velike" utakmice. Najzabavniji su međuselski okršaji, ono:
- sudac, ne jedi govna!
- sudac, ne slušaj ga, on je lud

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ne želim ni spomenuti one, nikad kažnjene, koji topovski udar gurnu pod vizir policajcu na stadionu (Dinamo - Hajduk). Taj policajac je zet mojeg poznanika i prijatelja, izgubio je tada jedno oko.
Nakon tog događaja, na kraju utakmice, policija je stala na izlazu sa tribine sjever u špalir, na tzv “kružni tok” i tukla apsloutno sve koji su izlazili. Stali su sa obje strane prolaza i 40-50 metara batinali sve navijače sa sjeverne tribine, uključujući žene. Naravno kao odmazdu za kolegu. Jel tak radi policija? U potpunosti su se izjednačili s onima koji su bacili taj topovski udar. 90% ljudi koji su bili tu su normalni ljudi, navijači i nisu skrivili apsolutno ništ osim kaj su se našli na krivom mjestu u krivo vrijeme. Da li je netko za to odgovaral? Sigurnost i povjerenje…

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
I onda naša policija mora dijeliti poljupce migrantima, a ne ih pošteno namlatiti dok na silu ulaze. Moja podrška svim našim policajcima uz granice, samo muški udrite - da više niti jedan koji dobije batine ne pomisli na ilegalni ulazak u HR. Granični su prijelazi širom otvoreni, neka pokažu dokumente i vozi dalje, kao sav normalan svijet.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
To je tak kad "stručnjaci" (uhljebi) pišu planove, projekte.....
Ne znam jesam li trkeljal o tome pa ovako:
Pošalje mi šef dokumentaciju o izvedbi jednog projekta, za koji će biti taj dan primopredaja, a ja sam morao provjeriti je li ugrađena naša oprema navedena u Projektu.
Provjerio opremu i zapazio jednu pizdariju te službeno rukom napisao Primjedbe i među ostalim naveo:
Zabraniti puštanje u rad
Tad je na sastanku nastala strka, tko je taj, što piše gluposti......ali se našao Tehnolog koji je tražio da se mene pita "što je umjetnik čio reči"!
Pronašli me i onako preko prozora i ja: - "Pa analizirajte što se događa kad nestane struje"!
U Projektu je bilo obrađeno što se mora dogoditi kad nestane dušika pa plina pa zraka pa struje....ali nitko nije vodio brigu o tome kad nestane struje onda crkne i kompresor zraka pa nestane i zraka i eto sranja.
Normalno ništa od preuzimanja!

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Zdravo zivo moji forumasi i ljubitelji bajki.
Evo upravo slusao jedan video,gdje Dr. Bogdan Popara jedan od kreatora Dostojnog Naroda Srbije govori o danasnjoj situaciji i kako je do toga doslo.
Spominje nase politicare 89",kako su spali pod uticaj Duboke drzave Amerike te je uveli i nama.
Mi koji pamtimo Jugu,pamtimo Bratstvo i Jedinstvo,radnicka prava i cijenjenog seljaka,znamo kaj je mislil.
Juga bijase nesvrstana SLOBODNA DRZAVA svih svojih Naroda,cijenjena u svijetu i predvodnica nesvrstanih zemalja svijeta,ak se ne varam 44 drzave.
Neznam kaj nismo radili u nasim tvornicama,jedino svemirske brodove i bumerange.
No nasi pohlepni komunjare(nas francek i slobo,kucan itd.),prihvatili igru zapada jer im bijase obecano mnogo novca i moc,poput malih bogova(slobo se na kraju pokajo,shvatio odakle puse vjetar,al su ga srusili organizirajuci mu demonstracije nesvjesnim narodom).
I tak se zlocinacke organizacije sirile po citavu Balkanu,vjerno sprovodeci plan Kosceja i unistenja jedne velike i snazne drzave.
Da draga djeco,bili smo ekonomski i vojno snazni a gdje smo sada,posvadjani i slabi,ugurani u eu i nato,i dalje nas se pljacka,slabi i raseljuje.
Ali zajeebo ih nas Balkanski duh i inat,naucili smo mi na razne nedace,tlacenja i ratove,pocinjemo se vracati nasim korijenima,odbacujemo zapadni blud i nemoral,zapadni psihopati i pederi su bolesnici,to treba otvoreno govoriti i djecu cuvati od tih trulih ideologija.
Fasizam,Komunizam a sada i Liberalizam su losa proslost,dolaze nova vremena postivanja i prihvacanja razlicitosti.Nemamo pravo kao u Liberalizmu nekome nametati nase vrijednosti i nacin zivota,jedina opcija da svijet ide dalje je prihvatanje i postivanje drugacijeg nacina zivota razlicitih civilizacija naovome prelijepome planetu.
Ja sam ponosni Balkanac i Slaven,te zelim da zivimo SLOBODNO na nas nacin,u americi neka se grle i ljube ko koga hoce,u Kini neka svi isto misle,Arapi nek zive u svojem Islamu,zasto da se time opterecujem i svadjam.
Ovaj Svijet ima potencijal,pruzimo to nasim potomcima mi metuzalemi,previse smo losih stvari uradili i presutjeli.

:ppozdrav: 👨‍🌾

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nemaš pojma da Ameri na bi imali svoj svemirski program da im Joža nije ustupio / prodao od tadašnje Yuge.
Drobi ti dalje o Koščejima, okani se Yu tehnike i tehnologije. 🙃🤓😂
I da, dok se bratstvo i jedinstvo otrglo s lanca pokazalo se tko je od nas za što i kakav je.
Hebi se ti s tvojim balkanizmom mnoge od nas on nas ne zanima niti malo. Radije dok si u Međimurju kuhaj ocat / ocet, jer sirčeta ti tu nema. Imaš ljeta ali ništa još nisi naučio, barem lokalni dijalekt 🙃🤓😂👋.
E moj Hotela sljedniku Koščeja, i ostalih naprednih ideja. 🎶🏃‍♂️

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nije ovo o tipičnoj poljoprivredi, ali je nešto o jako specifičnoj "privredi":

Vidi se kakva je to ogromna neozbiljnost, površnost, glupost. Ako je o protupožarnim avionima ovisan čitavi Jadran i veliki dio Sredozemlja, ako se tu servisira i nešto od naše vojne tehnike koja leti, koju vražju mater tu imaju prste kvazi firme, uhljebi i takvi???
Lete vojni piloti, održavaju vojni avio mehaničari i inženjeri, svi ostali - po vojnički - marš Van ograde "vojnog objekta". Bez vojničkog reda i discipline nema tu kruha.

A ovi "frajeri" koji su formalno bili na bolovanju, a istovremeno radili u drugoj firmi - čorka, kraj balade. Ugrozili ste društvo i javni interes. Ako možeš raditi u drugoj firmi mogao si raditi i u svojoj firmi. Zaboravio sam na one koji su im dali bolovanje, ista mjera - lažno bolovanje, stvaran gubitak licence i posla, kraj balade.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Čime ti razbijaš glavu :ROFLMAO: razumio bi da imaš neke ovlasti pa da mozeš nešto napravit al ista stvar ti i hotela nema razlike on na jednu stranu ti na drugu stranu...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja ti obožavam praznoglave i zrakomlate... a ovlasti - naravno da nemam.
Kaj buš, stoka sam ja sitnog zuba, nisam uspel nabaviti niti krivotvorenu diplomu.

@Krumpironja, koju sortu krumpira uzgajaš na Krku i u kakvom je stanju sada?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh