Ghost
Iskusan lik
- Tu od
- 10 Ruj 2021
- Poruka
- 1,716
Dobar stroj, ja sam ju uzeo sa vodilicom 40 cm. Sretno 😊Na kraju kupio tu famoznu 555
Dobar stroj, ja sam ju uzeo sa vodilicom 40 cm. Sretno 😊Na kraju kupio tu famoznu 555
Ako misliš na sliku, onda da, u pravu si...a ujedno je to odgovor za @Kupljenec a ako misliš na to što ih imam, nije kurčenje neg je potreba, jedina "nepotrebna" je jonsered 2234, a Jonsered 820 nema kočnicu i zato baš i nije u upotrebi, od ostalih u prosjeku barem 3 rade svaki danOprostite na izrazu, ali to je pravo kur......enje, svaka čast, neka svaka zasluži par novih
Hahah, nije, samo ih je ponjušio i poslje skočio na mene 😁Malo mi je Medo sumjiv, kao da bu dignul nogu na njih
Nije lagani da, al kad imaš husqvarne sve je nekak lakše i bez muke se dela.Mislim na tvoj jučerašnji odgovor prijatelu Kupljencu Svaka ti čast, nije to lagani posel.
Hmmm, tu sam te čekal, a kak ju pališ? Kojim postupkom? 🙂...ljetos kad su bile temperature oko 40° sam radio sa 550xp stara linija i sa 555, te pile nisu u istoj klasi a radio sam poslove koji nisu za njih primjereni, 576xp mi bila na servisu a 572xp nije stigla, kada se odradi rezervoar goriva bez pauze i ostaviš ih obje na suncu 550xp upali bez problema, 555 treba povući 10-12 puta i to isključivo bez gasa jer inače presauga.....
U vezi ovoga...
Na guranje, uprem lanac u zemlju i trcim u krug dok ne upaliHmmm, tu sam te čekal, a kak ju pališ? Kojim postupkom? 🙂
Lanac 3/8 46 zuba je za vodilicu 70 cm. Ma nemas sto se izvinjavat, u pravu si, sta ja znam sta je pila i kako se radi sa njomĢhost. Izvini nisi u pravu pila se pregrijava od tupo lanca i nepodešenosti, posao nema veze. Ja sam sa husgvarnom 61 radio sve I svašta , stavljao i vodilicu od 45 zuba oko 80 cm, mnogo stabala porušila od 130 cm i sasjekla u frke, raspiljivao trupce recimo hrast od 11 metara vadio grede venčanice za objekte 2kom živi rub iz jednog trupca. To je teško za pilu ali se nesmije opet pregrijat, naravno sa njom radi operater koji treba da je zalaže u stablo onoliko koliko je potrebno da se pila nepati. View attachment 43968
Ovo sam danas nešto raspilio.