Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pitam jer malo ljudi zna kak se pali po "školski" 😉onda misle da pila neće upalit a neznaju.
Ne nije tako da neznaš, znaš ti radit sa pilom, znaš ti kako se pravi posao, znaš dobro zaradit novac a sve je u tome, i sa tvog stanovišta nemaš potrebe da se baviš sitnicama ide dok ide zarada traži drugu pilu i to se uklapa brzo. Veliki posao velike pare i dosta veramena u tome.Na guranje, uprem lanac u zemlju i trcim u krug dok ne upali
Lanac 3/8 46 zuba je za vodilicu 70 cm. Ma nemas sto se izvinjavat, u pravu si, sta ja znam sta je pila i kako se radi sa njom
390XP nikad me nije izdala u paljenju,i uvijek pali na istti način..Pitam jer malo ljudi zna kak se pali po "školski" 😉onda misle da pila neće upalit a neznaju.
nema potrebe svaki puta pumpati gorivo, jedino kada baš baš ostane bez goriva i nema potrebe ju paliti sa polugasom, svaki puta od prvog, eventualno drugog povlačenja mora upaliti390XP nikad me nije izdala u paljenju,i uvijek pali na istti način..
Prvo paljenje sa 555 je bilo malo neuspješno,nisam naučen da treba pumpat benzin(to sam samo na kosilici i trimeru do sad radil)😄,al treba bu steč naviku samo..
isti je postupak kod 90% novih husqvarniSad nemogu nać točno za 555 ali za 545 je slično🙂