• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ne mogu vise editirati post, uglavnom, ako te stvarno zanima pila raspitaj se kod ljudi koni ih prodaju a ne onih koji ih mozda ni vidli nisu, mojoj je 5 i pol mjeseci, radi svakodnevno, nikakva radilica, ni jedna jos u hr nije reklamirana...lik iz nekog razloga lupeta gluposti...ovo ne pisem da bih te nagovorio da ju kupis, to je tvoja stvar samo ne volim kad ljudi seru kvake. Tak je jedan lik na fb napisao da na 592 svakih 10 dana se razleti auspuh...ja ga jos nisam mjenjao a da je itko moj bi izgorio barem među prvih 5.

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Zasto onda takvi ljudi reklamiraju neki brand i sire lazne informacije,,

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zato jer se tu hoće u ovoj temi blatit husqvarna, eto zakaj. Nekome se nemre dokazat da nema bolje trenutno.
Ja se nekad malo našalim na račun husqvarne, ali činjenica je da je to brend top1 a liga, plafon. Top pila, nema bolje, ko got kaj misli i veli.
Husqvarna je broj 1.
Broj jedan je u 👇
Švedskoj, Danska, Finska, Francuska, Kanada, Argentina, Njemačka, Austrija, Slovenija, Italija, Nizozemska, Belgija, UK, Španjolska, Portugal, Irska,Japan,Brazil, Australija, Amerika, to je ono čege se sad sjetil, ali sigurno je i veći popis.
Štil je bil nekad, ali nekad davno, danas je to više sve od stare slave. Ali to je istina, to je ono pravo kaj se mora znat.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Broj jedan je u 👇
Švedskoj, Danska, Finska, Francuska, Kanada, Argentina, Njemačka, Austrija, Slovenija, Italija, Nizozemska, Belgija, UK, Španjolska, Portugal, Irska,Japan,Brazil, Australija, Amerika, to je ono čege se sad sjetil, ali sigurno je i veći
Kako pogrešno opisuje nemogu vjerovati. Broj jedan je u vetrini, regal, špajz, tavan, ispod ležaja gdje im više prašine tu joj je veća prednost.

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Ja ne blatim ,jer imam sve od husqvarne motorke 372 i 61 trimer 535rj,i kosilicu 356 sa 4x4 pogonom tako da mi je husqvarna bila broj jedan do sada jer je nudila kvalitetu po povoljnijoj cijeni sto danas vise nije slucaj.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Nije pogrešno, pa imam još dvije koje su u pogonu, znam o čemu pričam 😉💪🍸🍺🥂
Ma znam da su sve u pogonu aI nemaju ove godine učinka, kod tebe nisu uposlene.
Nemo da se ljutiš, kole malo te štipamo.

Posljednje uređivanje:
  • Haha
Reactions: ZJ

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Ne dirajte mi ravnicu, Husqvarnu i IMT (posebno 539)... :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Malo prije me strikan zvao, zaglibio je sa fercem u sumi, al barem je uspio cezu otkopcat pa je ferac ipak dosao kuci 😁

Sto se tice ovog izlagaca i oko 592, kontaktirao sam par dobavljaca i svi govore isto, nema pila nikakvih problema sa radilicom. A ako se logicno razmisli i ne smije imati, ta pila kosta 10400 kuna, a nije ni da je napravljena danas za sutra vec je razvijana ipak malo duue vremena, u njen razvoj je ulozeno masu novaca i da bi napravili takav propust to je jednostavno nepojmljivo

TangoM

Član
Tu od
7 Lip 2020
Poruka
75
Upravo tako, logično i vrlo jednostavno objašnjeno. Pile od 10k kuna ne mogu biti loše i priče o nekakvim propustima ala slaba klip, slaba radilica su smiješne stvari koje plasiraju zlonamjerne budale neupućenim ljudima, koji pak dalje šire te teze kao pokvareni telefon.

Posljednje uređivanje od moderatora:

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Naravno da mogu imat. Ko sto je 560 imala. Medu prvima sam imo taku motorku i nako cca 20 rezervara rasula se vodilica. Naravno priznali su i dobio sam drugu. 462 stilova je imala podobranih problema sa elektronikom cca-1700 kn je bila zamjena. Tako da me nebi cudilo ni da 592 ima nekih musica. Prebrzo razvijanje,usteda na materijalima i sve je moguce.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Mogu imati neke sitnice, pogotovo vezano elektronike, ovi ozbiljniji kvarovi tipa slabe radilice, izgaranja auspuha i tome slicno mislim da ipak nije dopustivo, 550xp i 560xp su bile od prvih serija sa takvim sustavom i trebalo je vremena da se usavrsi, mislim da svakome treba biti jasno a pogotovo inzinjerima kpji su radili na razvoju ovih pila da ne moze biti ista radilica na pili od 50 i od 90ccm. A s druge strane, da je stvarno tomu tako, da stvarno pucaju radilice moja bi bila među prvih 5 u hr jer nakon cca 200 rezervara goriva u jebackom poslu morala bi nesto pokazati

Najnoviji postovi

Na vrh