Da, sve je od Blaževića..i ne samo ovo nego sve strojeve i sav materijal kupujem od njih, znači ulja, lance, vodilice...a za webshop ne znam, ja naručujem osobno jer se ta poslovna suradnja sa vremenom razvila u prijateljstvo. Uvijek im se mogu obratiti za savjet, za prijedlog, ako imam problem rješava pod hitno, ako nešto što mi treba odmah dobiješ info kada može biti nabavljeno i tak. Znam da na sve uređaje imaju 10% popust na gotovinu, ali meni je bitnji taj osoban pristup kupcu i tak je od prvog dana. Primjer, kad sam kupovao 592xp, petkom mi je palo na pamet da bih ju možda kupio, kroz par poruka dogovorili smo da ju uzmem SAD jer je zadnja u trgovini i ne zna se u sljedećih mjesec dana dolaziti sljedeća serija, žena je tražila i pronašla način da sam ja pilu dobio u subotu ujutro, znači oni su u Dugom Selu, ja skoro u Vinkovcima ali je rješeno. Ne znam kako funkcioniraju ostali ali ja nemam potrebe niti namjere ove mjenjati. Zapravo imam iskustva sa par ovih lokalnih koji su me uglavnom izigrali za sitnice tak da, ja bih uvijek preporučio Blaževića.