Možda ju je bilo malo strah.... ali sviđa mi se pilica, a naročito njena težina.Pa ja to nemrem verovati na ovo svoje uši Tol'ko fale i slika, a ona pregutava!!!!! Možda je u vitrini potegla vlagu?
ono kaj sam htel slikati i snimati nisi dal, pa tak ni sinfinju kak predeJe je, htel si je zvuk taj violine snimit za zvonjavu mobitela, al nejde to samo tak🤭
To je ko da slušaš filharmoniju🎻🍷🍻🙂
Primil sam se za volan, malo se naslonil na kotač, poslušal zvuk motora i več sam našel pet soma kuna kvara.....Još da si dobil đir na raketi,ko bi ti bil ravni
Mislim da nemože bit loše, nadogradnja svakako dobro dođe. Al samo ovlašteni to mogu, mi čak ni nemožemo kupit diagnostiku. 🙂Nisam ja ni gledao oko toga a dok rade kako treba nis ne diram...ili dok serviseri ne jave da je potrebno
O kakvom problemu se radilo da je isla na diagnostiku? Imam isto stariju 550 xp pa uglavnom radi odlicno, onda ju neki dan uhvati i zajebava na leru, znaci ili se zgasi kad pustis gas ili je visok ler... a na gasu radi normalno..Nisam, jedino je 550xp do sada bila na dijagnostici, ove su sve jos nove