• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Je Muha,pa tvoja pila nema softver za takvo gorivo. Mogla bi se podrigavati 🤭
Podrigava se i Huskica, ustvari, malo pregutava. Tak mi je žal kaj ju nisam probal u trček zapiknuti, a nudil mi je da probam
Sljedeči put obavezno isprobavam.

A kad nemaš ti stroj za njega🤭
Jel da dojdem da napravimo recenziju?

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,837
Momentalno ne bih znao detalje, to mi j e prijatelje poslao sliku, kaže da nema elektronike i da se ne proizvode više takvi modeli.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Odlična pila, ako je održavana kako treba, ja sam ju kupio novu, radio nepune 3 godine s njom i onda ju zamjenio za 572xp. U to vremena samo zračni filter i filter goriva nekolko promjenio i jednu svjećicu..rezni set se podrazumjeva, radla sa 50 cm vodilicama :)

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Ružna je iz tog razloga što su stavili onaj veći filter zraka, pa se mora podignuti poklopac. To je više američki stil, oni sve pile tako "tuniraju".

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh