• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Bahrija1979

Novi član
Tu od
20 Svi 2023
Poruka
17
Kupljeno-još da bilo Husqvarnina lanca :( Ovlašteni dučan za Husky ,a nemaju oriđiđi lanace na zalihi..Hvala svima na pomoći ;)

Prilozi

• DSC_4429-studio.jpg
    DSC_4429-studio.jpg
    35 KB · Pregleda: 26

H&S

Član
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
90
Oregonovi lanci su bili jeftiniji od Husqvarninih lanaca... a po tvrdoći su bili znatno tvrđi u odnosu na Stihl lance, pa su mi bili dugotrajniji i oštrina im je bila duže postojanija u odnosu na Stihl lance.... meni su bili best buy offer..

Bahrija1979

Novi član
Tu od
20 Svi 2023
Poruka
17
Oregonovi lanci su bili jeftiniji od Husqvarninih lanaca... a po tvrdoći su bili znatno tvrđi u odnosu na Stihl lance, pa su mi bili dugotrajniji i oštrina im je bila duže postojanija u odnosu na Stihl lance.... meni su bili best buy offer..
Tu si u pravu.Kolko do sad prepilijo s novim lancem,zadovoljan sam.S tim da uzeo 1.5mm Najjači moguči za 325.

• Like
Reactions: H&S

Najnoviji postovi

Na vrh