A sa kojom tocno husqvarnom uspoređujes ms500i a da je kilu teza sa istom snagom?Stihl više preferiram jer ima puno bolji odnos težine i snage od husqvarne. (Kad radiš cijeli dan, onda se itekako pozna 1 kg više ili manje)
Kad bi mjenjao svoju 372 xp uzeo bi ms 500i zbog snage i male tezine.Koju vodilicu imas gore?
1kg sam rekao odokativno. Ali imao sam prilike raditi sa 572xp, koja je teža, a slabija. I probao sam 585xp, koja je neusporedivo teža, a nisam dobio osjećaj da je išta jača. (To je moje subjektivno mišljenje, jer sam ju imao u reci svega pola sata).A sa kojom tocno husqvarnom uspoređujes ms500i a da je kilu teza sa istom snagom?
Da baš nema modela s kojim bi ju mogao usporediti.Ja bi ipak prije MS462. Laganija je od 500i a snaga je dovoljna za 99% stvari. 500i se nema s čim uspoređivati kod Husqvarne…
Točno tak otprilike i moja, kad se pod čokom nakaslja ako sam brz i stignem joj čok vratiti proradi, a ako ne občno na još jedan cuk upali. ponekad dva.Moja MS341 pali od prve topla a hladna nakon 4-5x na čoku i onda 1-2x polugas…
Slazem se, onaj tko radi sa pilom zna da su ovakva natpisavanja zapravo glupost jer tu su toliko sitne razlike da je dovoljno da je jedan zub na lancu ostecen i da pila gubi, ne znam da li ce se ovaj video primit ali moze se ppgledat na tik toku https://www.tiktok.com/@vegla_pune_sopaj/video/7027958023851134214?_t=8Om66CiJtOn&_r=1Ovaj video je najbolji dokaz bespotrebnih rasprava čiji tata ima večeg....