• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
meni je jedino 576xp palila od prve, ove sve ostale ne ali to meni osobno ne predstavlja nikakav problem, sad 592 isto pali većinom od prve, čak i "mrtva" hladna rijetko kad da ne upali iz prve

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
To kaj par put cukneš špagu ti dojde kao zagrijavanje prije posla i misljenja sam da to nema veze ;)

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Stihl 500i prvi put treba 3-5 puta napumpati pumpicu i upali na 1 eventualno 2-3 potezanja, nakon toga svaki put od prve. Milina

Stihl više preferiram jer ima puno bolji odnos težine i snage od husqvarne. (Kad radiš cijeli dan, onda se itekako pozna 1 kg više ili manje)

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
Prezadovoljan sa njome.
Što se tiče potrošnje, sasvim zadovoljavajuće.
Za primjer. Kad se uzme u obzir MS 661 s kojom sam radio, koja je jača svega 0,5ks troši dosta manje. Rekao bi 20-30% manje.

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Kad bi mjenjao svoju 372 xp uzeo bi ms 500i zbog snage i male tezine.Koju vodilicu imas gore?

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Stihl više preferiram jer ima puno bolji odnos težine i snage od husqvarne. (Kad radiš cijeli dan, onda se itekako pozna 1 kg više ili manje)
A sa kojom tocno husqvarnom uspoređujes ms500i a da je kilu teza sa istom snagom?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Ja bi ipak prije MS462. Laganija je od 500i a snaga je dovoljna za 99% stvari. 500i se nema s čim uspoređivati kod Husqvarne…

SonnYYY

Aktivni član
Tu od
15 Lis 2012
Poruka
427
A sa kojom tocno husqvarnom uspoređujes ms500i a da je kilu teza sa istom snagom?
1kg sam rekao odokativno. Ali imao sam prilike raditi sa 572xp, koja je teža, a slabija. I probao sam 585xp, koja je neusporedivo teža, a nisam dobio osjećaj da je išta jača. (To je moje subjektivno mišljenje, jer sam ju imao u reci svega pola sata).

Ja bi ipak prije MS462. Laganija je od 500i a snaga je dovoljna za 99% stvari. 500i se nema s čim uspoređivati kod Husqvarne…
Da baš nema modela s kojim bi ju mogao usporediti.
MS462 mi se isto jako sviđa i možda ju jednom kupim. Ona bi se mogla usporediti sa 572xp.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Moja MS341 pali od prve topla a hladna nakon 4-5x na čoku i onda 1-2x polugas…
Točno tak otprilike i moja, kad se pod čokom nakaslja ako sam brz i stignem joj čok vratiti proradi, a ako ne občno na još jedan cuk upali. ponekad dva.
Topla na pol špage.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Evo zanimljivog testa. Začudilo me kak se MS661 dobro drži sa 592xp s obzirom kad je izašel taj model a 592xp je novi…

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716

Najnoviji postovi

Na vrh