Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Pa i ja pričam o vodilicama, jer X-TOUGH LIGHT smamjuje drastično potrošnju goriva, zato pitam, jel su zbog toga teško dobavljive ili? 🙂🍺
Jel a kako? Na koji način smanjuje potrošnju goriva.Pa i ja pričam o vodilicama, jer X-TOUGH LIGHT smamjuje drastično potrošnju goriva, zato pitam, jel su zbog toga teško dobavljive ili? 🙂🍺
Što se čudiš? Još i vraća gorivo.....curi iz regalaJel a kako? Na koji način smanjuje potrošnju goriva.
Ništa od tog napisanog, to je reda radi da ima više slova na kutiji. Koeficijent trenja između dva metala(čelika) je isti i neznatan je razlika u vrsti čelika. Razlika postoji dali je suv il podmazan. Razlika bi bila da je od nekih drugih legura, nažalost.View attachment 45545
Evo sve je objašnjeno.
Forfiktam ventiles, čuo sam da nabubri od stajanja i ispadne.
Jesi probao pa znaš ili?Ništa od tog napisanog, to je reda radi da ima više slova na kutiji. Koeficijent trenja između dva metala(čelika) je isti i neznatan je razlika u vrsti čelika. Razlika postoji dali je suv il podmazan. Razlika bi bila da je od nekih drugih legura, nažalost.
Sve znam, zato sam ju i kupio, sad baš dobio informaciju da je ro najbolji model trenutno 😉🍺"" Danas malo došel do vitrine pa išel pogledat pilu ak nije slučajno prašina kakva pala, da ju odma sutra odnesem na čiščenje u servis, al dobro nije, sve je hermetički zaprto.
Kakva je to ljepotica, ja mislim da sanjam iskreno kak je ova pogođena, ono ajc a kak se veli.
Jako je bitno kaj prate oni modu i dizajn, to se jako cjeni i poštuje kod kupaca. ""
Jučer pomagao kolegi u šumi pa ju ponesao za svaki slučaj radi debljih komada (ima Husq 353 i Stihl 029)
da vidiš što tek radi u bukvi rašlje od nekoh 80 cm promjera . Za sad zadivljen i prezadovoljan točno se osjeti kad ju autotune pri naprezanju "potjera" . Nema osjećaja da se igdje napreže ili guši niti išta slično jednostavno guta drvo samo ju pustiš i uživaš. Kada prereže i netom poslije ju zaturiraš zvuk je prekrasan kao da zaurla![]()
Bolje da neznaš🤭
Može stajat 369godina ovak😉Forfiktam ventiles, čuo sam da nabubri od stajanja i ispadne.
Probaj ti pa ćeš videti da nema veze sa uštedom goriva.Jesi probao pa znaš.
Ako je razlika u otporu između drveta i vodilice znači da jedna lakše ulazi u drvo kroz preorez nego druga onda se tu smanjuje vrijeme rezanja a samim time i potrošnja goriva, ne znam, nisam stručnjak, samo sam kirijaš pa pretpostavljam, zbog čega je to tako ne znam, piše da je premazana epoxy premazom, da li to nešto znači ili je samo reklama ne znam, znam šta piše, znam da se sama boja prije skine sa obične već sa ove vodilice pa pretpostavljam da je, možda, zbog tog premaza, a možda i taj premaz pruža manji otpor drvu...ili drvo njemu, ne znam...ali činjenica je da su ovdje na slikama 3 vodilice od 50 cm na vagi, prva je oregon 1200 grama, druga je husq x-force 1025 grama, treća je husq x-tough light 950 grama pa vjerojatno da i to nešto znači nekomeNišta od tog napisanog, to je reda radi da ima više slova na kutiji. Koeficijent trenja između dva metala(čelika) je isti i neznatan je razlika u vrsti čelika. Razlika postoji dali je suv il podmazan. Razlika bi bila da je od nekih drugih legura, nažalost.