• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
200
Nema nikakvih oznaka niti pločioce, 180, 280, 380 i 480 su sve skoro identicne, pa nisam siguran koja je, mislim da bi bila 280. Iz ranih '70-ih

Ili kako je Nikola rekao, još nije zvanično objavljen model, hibrid, polu benzin - polu špaga pogon.

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
200
52mm i hod 36mm, sve 4 su iste. Mislim, nije niti bitno koja je tocno ali... heh

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,058
Nema nikakvih oznaka niti pločioce, 180, 280, 380 i 480 su sve skoro identicne, pa nisam siguran koja je, mislim da bi bila 280. Iz ranih '70-ih

Ili kako je Nikola rekao, još nije zvanično objavljen model, hibrid, polu benzin - polu špaga pogon.
Ta h280 je iz ere stil 051 i 041 i još nekih. Kad kažu kako je stil uvjek bio ispred, al ajd . To su bile ogromne razlike, samo nemogu prepoznati.
Ja u svojoj h61 imam ugrađen cilindar I klip od jonsred 52mm, to je vrlo ozbiljna snaga srednjih pila.

• Like
Reactions: H&S

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,836
Pa vidi se da je tek sišla sa tvorničke trake , zapakirana i bez mača da lakše stane u kutiju.:LOL:
Još malo da se ulicka i može u regal!🤩

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,931
Kod mene tiha meša.
Došla jer nema lera pa da ju malo preslušamo.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,058
Nema veze što je jača kad je mnogo sporija i učinak nije ni približan ovoj pili. A tek razlika u kilaži i potrošnji goriva. Te pile su bile sve od metala, a ove huske su imale komponente plastike. Položaj rezervora i dizajn stihl je prilagodio husgvarninim. Najveća mana tih starijih metalnih stihl pila su bili odvrtanje vijaka, pucanja deklova na mjestima gdje se vijci uvrću. To su bili ozbiljni problemi nije bilo varioca aluminija. Ja sam popravljao pile kao veoma mlad od 1985 do 1995, i svaka druga koja je došla na popravka bili su problem vijci.

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
258
Istina, nama na 050av je popucalo kućište. Još 90-tih smo ga dali vratit nekom u Bjelovar. Tad nać nekog da vari kućište je bila umjetnost. Bio je i problem s lagerima na njoj. A najveći problemi je bila potrošnja goriva (3 reza u bukvi i rezervar je prazan) i kaj je palila kad se njoj dalo, a ne kad smo mi šteli. Nanosil sam se te pile po bregima ko klinac (to mi dali nakon subotnjeg izlaska za pokoru).

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh