Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Jako može biti štetno kaj duže stoji to ulje upitne kvalitete, ti sebi kupi husqvarna ulje i napravi friški benzin, onda probaj.Prošle godine je bez problema radila s tim uljem, i sad radi kad se zagrije, koliko štetno može bit to stihl ulje
Ima, nije još prošla godina od kupnje. Samo ne znam traje li godinu ili dvije, to moram pogledatTa pila ima garanciju?..
Ulje je kupljeno u stihl trgovini, filter zraka ke čist, jedino bi trebao vidit svjećicu. Kupit cu ls+ čim potrošim ovo šta imamZračni filter i svjećicu možeš pogledati, počistiti ostalo nemoj dirati zbog garancije, garancija ti je 1+1 godinu, znači prije isteka 12 mjeseci od kupovine trebaš ju odnijeti na servis da ju pregledaju i onda ti produže jamstvo. Uglavnom, nemoj puno čačkati njoj jer ti garancijuneće priznati. Što se tiče ulja, HP ultra je sintetičko ulje, znači ako je kupljeno u pravoj trgovini onda je ulje u redu, kolega @Kapetan_broda_Kupljenec malo zeza što se ulja tiče ali u pravu je, nemoj sipati baš svašta (kupovati na pijaci ili od prijateljevog prijatelja po sniženoj cjeni) Sretno
Koja je to niska temperatura motora🤔Ta pila ima garanciju?..
Evo jućer mi prijatelj šalje link, on ima oko za te stvari a bome i prste za popraviti .. bez brige ...ima on noge i glavu a bome i muda (mada to nisam videl ali znam)..
H ULJE 2% DVOTAKTNO HQ LS+ 1,0L 578 03 70-02
LS ulje je mješavina mineralnog i sintetičkog ulja. Stvara malo dima i ima izuzetno dobre osobine podmazivanja detalja motora kod visokih opterećenja. Najbolje je koristiti LS ulje kod motornih pila i čistača šikara sa volumenom cilindra do 55 cm3. Ovo ulje daje relativnu nisku količinu dima...www.comet.hr
S pitanjem kaj je tu čudno..pa.da vas čujem ?
Da li bi to ulje bilo dobro za npr ovu pilu?Cijena...bilo je 70-taj kn