• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Mulac prvo napravi pravi benzin sa pravim uljem od Husqvarne, onda ako nije dobro tražiti kvar dalje.
Jer ko zna kakvo je to ulje kaj si napravil mešavinu. Ne paše joj to ulje.

Mulac

Član
Tu od
8 Velj 2022
Poruka
30
Prošle godine je bez problema radila s tim uljem, i sad radi kad se zagrije, koliko štetno može bit to stihl ulje

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prošle godine je bez problema radila s tim uljem, i sad radi kad se zagrije, koliko štetno može bit to stihl ulje
Jako može biti štetno kaj duže stoji to ulje upitne kvalitete, ti sebi kupi husqvarna ulje i napravi friški benzin, onda probaj.
Onda si siguran da imaš kvalitetan benzin.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ta pila ima garanciju?..

Evo jućer mi prijatelj šalje link, on ima oko za te stvari a bome i prste za popraviti .. bez brige ...ima on noge i glavu a bome i muda (mada to nisam videl ali znam)..

S pitanjem kaj je tu čudno..pa.da vas čujem ?

Posljednje uređivanje:

Mulac

Član
Tu od
8 Velj 2022
Poruka
30
Prvom prilikom cu je odnijet, do servisa imam oko sat ipo pa se trebam malo organizirat

Posljednje uređivanje od moderatora:

Mulac

Član
Tu od
8 Velj 2022
Poruka
30
Nisam dovoljno stručan, ne znam kako sve treba bit oko karburatora

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Zračni filter i svjećicu možeš pogledati, počistiti ostalo nemoj dirati zbog garancije, garancija ti je 1+1 godinu, znači prije isteka 12 mjeseci od kupovine trebaš ju odnijeti na servis da ju pregledaju i onda ti produže jamstvo. Uglavnom, nemoj puno čačkati njoj jer ti garancijuneće priznati. Što se tiče ulja, HP ultra je sintetičko ulje, znači ako je kupljeno u pravoj trgovini onda je ulje u redu, kolega @Kapetan_broda_Kupljenec malo zeza što se ulja tiče ali u pravu je, nemoj sipati baš svašta (kupovati na pijaci ili od prijateljevog prijatelja po sniženoj cjeni) ;) Sretno

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Stihl HP ultra je preskupo ulje za tu pilu. Moraš Dvotaktol nalijati ili tak nešto… 😉 Šalim se naravno. To je najkvalitetnije Stihl ulje tak da problem sigurno nije u tome. Vjerijatno nije dobro fergazer naštelan. Ako nisi stručan, odnesi na servis da ga oni naštelaju pošto je u garanciji.

Mulac

Član
Tu od
8 Velj 2022
Poruka
30
Zračni filter i svjećicu možeš pogledati, počistiti ostalo nemoj dirati zbog garancije, garancija ti je 1+1 godinu, znači prije isteka 12 mjeseci od kupovine trebaš ju odnijeti na servis da ju pregledaju i onda ti produže jamstvo. Uglavnom, nemoj puno čačkati njoj jer ti garancijuneće priznati. Što se tiče ulja, HP ultra je sintetičko ulje, znači ako je kupljeno u pravoj trgovini onda je ulje u redu, kolega @Kapetan_broda_Kupljenec malo zeza što se ulja tiče ali u pravu je, nemoj sipati baš svašta (kupovati na pijaci ili od prijateljevog prijatelja po sniženoj cjeni) ;) Sretno
Ulje je kupljeno u stihl trgovini, filter zraka ke čist, jedino bi trebao vidit svjećicu. Kupit cu ls+ čim potrošim ovo šta imam

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,536
Ta pila ima garanciju?..

Evo jućer mi prijatelj šalje link, on ima oko za te stvari a bome i prste za popraviti .. bez brige ...ima on noge i glavu a bome i muda (mada to nisam videl ali znam)..

S pitanjem kaj je tu čudno..pa.da vas čujem ?
Koja je to niska temperatura motora🤔

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja nikad ali nikad nebi stavljal ta neka luda ulja osim husqvarne.
Jer u praksi se pokazalo da je to razlika nebo i zemlja.
Kaj nemaš nekog suseda kaj se kuži da ti to malo pogleda?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa naravno 😉
Ja ti mogu iz prve ruke reći to.
Ja pišem o onome kaj znam, nisam na svim poljima ko neki a to u životu nisam videl a kamoli probal👍

Najnoviji postovi

Na vrh