• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,739
Aj d' maknu tu sliku, jer te može ozbiljno kompromitirati.
Nikakve zaštitne opreme...
Ovo je bilo neplanski, inace trebali smo samo tovariti inace, barem hlace su pod obavezno ;)

• Like
Reactions: ZJ

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,739
150 eura razlike, od prilike vodilica i 3 lanca...mislim da još ostane za pivo i ćevape

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,609
Ma nije reklamiranje. Nek se vide cijene i usporedba po regijama.
Kod nas je mnogo jeftinija. U švedskoj je duplo skuplja vjerovatno.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,609
Da! Švedska ima original! (y) :unsure:
Iz tog onda vidim da "Ghost" stavlja pile koje nisu dobre " original". Neke lošije !!.
Pa kakve su onda te kod mene što se prodaju još lošije od ovih koje "Ghost" reklamira. Oprosti "Ghost".

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,739
Nisam išao na to da reklamiram trgovinu kao takvu, išao sam na to da ukoliko je netko zainteresiran bili su adventski popusti, konkretno pila 572xp je taj dan bila jeftinija 55 eura, mislim da to nije za baciti ako je netko u razmišljanju da kupi takvu pilu. Tema je Husqvarna pa u tome nisam zgriješio, a sad što netko ima mišljenje da je neka pila lošija u hr nego u swe, ili u bosni nego u hrvatskoj...svakom svoje.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,609
Meni je to zanimljivo, svaki komentar ima smisla. Dali je kvalitet recipročan cijeni ili samo proizvod prati standard života, ja neznam šta li je. Moglo bi se postaviti mnogo pitanja.

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
943
Baš i ne. Meni smješno da se 572 xp dobila za 850-900€ 2019 prije kovida.manje profi modele za 650€. Ak se dobro sječam.

Najnoviji postovi

Na vrh