• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,057
Ma nije reklamiranje. Nek se vide cijene i usporedba po regijama.
Kod nas je mnogo jeftinija. U švedskoj je duplo skuplja vjerovatno.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,057
Da! Švedska ima original! (y) :unsure:
Iz tog onda vidim da "Ghost" stavlja pile koje nisu dobre " original". Neke lošije !!.
Pa kakve su onda te kod mene što se prodaju još lošije od ovih koje "Ghost" reklamira. Oprosti "Ghost".

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Nisam išao na to da reklamiram trgovinu kao takvu, išao sam na to da ukoliko je netko zainteresiran bili su adventski popusti, konkretno pila 572xp je taj dan bila jeftinija 55 eura, mislim da to nije za baciti ako je netko u razmišljanju da kupi takvu pilu. Tema je Husqvarna pa u tome nisam zgriješio, a sad što netko ima mišljenje da je neka pila lošija u hr nego u swe, ili u bosni nego u hrvatskoj...svakom svoje.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,057
Meni je to zanimljivo, svaki komentar ima smisla. Dali je kvalitet recipročan cijeni ili samo proizvod prati standard života, ja neznam šta li je. Moglo bi se postaviti mnogo pitanja.

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,011
Baš i ne. Meni smješno da se 572 xp dobila za 850-900€ 2019 prije kovida.manje profi modele za 650€. Ak se dobro sječam.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Ne znam, 576xp sam 2018. platio 7040 kuna, prvu 572xp 2021. nesto oko 8000 ne sjecam se tocno, trecu 572, u drugom mjesecu bila je oko 1200 eura. Cijene su definitivno isle gore i to dosta. Kanta 4litre xp ulje je bila ispod 600 kuna a sada je 110 eura...i tak dalje

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,176
Meni pod hitno treba jača motorka, a škrt sam platiti 🤣...

Koja je dobra, a da nije teška. Ne treba mi ništa veći mač od ovog koji sada imam. Samo da je malo jača. Imam hq135.. Prvu seriju..

10 puta godišnje ju upalim...

Na vrh