• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
989
Pozdrav, imam husqvarna 372 xp,2002,lani zamjenio membrane,išao u šumu,kad rušim drvo gasi se u rezu,,,svjećica ili sto drugo

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
989
🤣🤣nije baš kvarna,radila je ona puno a nije vidjela baš puno servisa,ali sad zadnjih godina ne radi puno,lani zamjeniomembrane,majstor nastelao i sve ok,sad me malo zeza dok sam rušio,probati ću s novom svijecicom sutra,ali možda jos sto moze biti

stjepan168

Aktivni član
Tu od
6 Ožu 2013
Poruka
989
Sve 5,lani mjenjao crijevo i filter,membrane,e sad kiša pada bio ujutro u šumi,pa me zeza,bum svijecicu kupio novu,ova je onako,,,I filter zraka prokuhati,

dreger

Član
Tu od
19 Svi 2012
Poruka
33
🤣🤣nije baš kvarna,radila je ona puno a nije vidjela baš puno servisa,ali sad zadnjih godina ne radi puno,lani zamjeniomembrane,majstor nastelao i sve ok,sad me malo zeza dok sam rušio,probati ću s novom svijecicom sutra,ali možda jos sto moze biti
e to sto vise ne radis sa njom kao pre je i pravi problem isto sam imao ja sa stilom kupim novu a onu staru na policu pa samo ponekad je upalim i radim sa njom i to je sjebalo odu membrane,crevo goribva,vuce fals vazduh itd jbg .testera nevalja da dugo stoji da se sa njom ne radi

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,258
Pozdrav, imam husqvarna 372 xp,2002,lani zamjenio membrane,išao u šumu,kad rušim drvo gasi se u rezu,,,svjećica ili sto drugo
Ti zamijeni svjećicu. Vjerovatno je u pitanju dotok goriva. To sto je mijenjana menbrana, ništa ne znači, nove mogu otići brzo. Drugo gusti filter, ako je filter onaj mikro on nepušta goriva dovoljno, jer loše menbrane nemogu da nvuku. Odušak rezervara takođe može biti problem.
Ja dugo godina svakog proljeća promijenim menbrane i onda sam miran. To mi nije problem da sam miran sezonu.

Najnoviji postovi

Na vrh