• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
159
taj aspen je ko i fauveov turbodizelski motor, ne smiješ nigdar napuniti skroz pun rezervar gorva jer ta fauveova turbodizeldizel mašina dela gorivo dok se voziš i to tak da ga nakon vožnje imaš više vu rezervaru nek kaj ga je bilo prije nek kaj si išel na put, aha u tome zecu leži grm ili aspen kao gorivo za motorke i fauveov turbodizel motor u prometalo, sve ostalo je niš koristi i ni vrijedno spomena

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
159
bil sam večeras u kauflandu i vidio hrpu parkside svaštarije, pošto sam prošle godine kupil motorku (ipak ne parksideovo) i tri lanca (ipak ne parksideove) i sva tri sam zatupil bil bi red da ih pripremim za ovogodišnje nove radne pobjede, zbog toga mi je za oko zapela elektro brusilica lanca ,od parksidea za 33 eura, ima lijepi mali list/mač/vodilica za držanjeje lanca kod brušenja, na slici mi se baš dopal zbog te vodilice, piše da je za 0,325" lance baš kakve imam ja, da li se to isplati kupiti za brušenje polu dljeto i puno dljeto lance 0,325", servis mi bu garant za brušenje sva tri uzeo onoliko koliko vrijedi ovaj parksideov strojček, pak si ipak mislim da li da si ga kupim , ili ipak bolje ne i platim koliko god kašta brušenje poludljeto i puno dljeto lance :unsure::sneaky:

Najnoviji postovi

Na vrh