motorka HUSQVARNA 450ll/2025. posjetila ovlašteni servis koji je obvezatan na kraju prve godine svezeiglede produženja jamstva na još jednu godinu tj. sveukupno imat će garanciju dvije godine, u prvih mjesec dana nakon kupovine napravljena je mala hardverska izmjena za poboljšanje rada same motorke, na nju je stavljena od HQ350/HQ460: uljna pumpa+pužni prijenos+prstenasti lančanik+prsten sa 8 zuba+zračni filter od gustoplatnenihpregrada, svi navedeni dijelovi su zamjenski prema kataloškom broju originala ali sa: aliexp./ebay/temu, sa aspuha skinuta je protuiskrena mrežica i proširen otvor za izlaz dima , na sam spomen da su na motorki napravljene neke preinake s obzirom na original serviser nije ništa pametovao da motorka nije u originalnoj izvedbi, malo je šarafio po fergazeru/šarafio po uljnoj pumpi /skinuo poklopac vodilice i sa kompresorom ispuhao unutrašnjost motorke i zraćni filter (mada sam to ja doma ispuhao)/upalio motorku i provjeravao na kartonu kako baca ulje na drugom položaju od tri moguća položaja te kako reagira na gas nakon šarafljena po fergazeru, nabrusio dva SP33G i jedan RS23 PRO lanca koje sam koristio prve godine i zatupio ih, svi velićine 0,325"/1,3mm/15"/64 karike, sveukupnu uslugu platio 20 eurića i ovjerenim garantnim listom, pružili si ruke i zahvalili jedan drugome na suradnji, moja preporuka ovlaštenog servisera Husqvarne u Vrbovcu