prijatelj kupil štil251 dva tjedna poslje mene (jer mu štil 181 zablokiral neisplativo popravljati na početku treče sezone) , kad sam se vračal iz spomenutog servisa u Vrbovcu sam se navrnul k tom prijatelju na pijaču, na dvorišču je imal dva friško dovučena trupca graba promjera cca.30cm, smo išli paralelno isprobavat motorke,iste velićine lista i lanca, na mojoj sp33g a on nije znal kakav je lanc na njegovoj,veli original sa kojom je kupil, o paljenju ne trebam niš govoriti, jenpup u čoku i jemput na polučoku i huski je vužgal dok je Branko štilovku navlaćil dost puta dok nije upalila,moja husqvarna se jednom zagutila i lanc je na trenutak stal kad sam iz okomitog položaja pilenja trupca vračal pilu u vodoravni,najvjerojatnije jer je unutra bil prsten lančanika sa 8 zuba a drvo dost tvrdo a vodilica cijela u drvu, da sam na lančaniku imao prstena sa 7 zuba vjerojatno se ne bi motorka zagutila jer bi lanc imao veču silu, štilovka se gutila non stop i u okomitom i u vodoravnom pilenju, on se grije na drva pa ima i štil 039 za ozbiljno rušenje i pilenje, njemu treba tak jaka motorka, nisam pogriješil kad sam u trgovini vagal u jednoj ruci spomenuti štil a u drugoj ruci kupljenu husqvarnu, trgovkinja je bila totalno neutralna u mojem odabiru i na moje pitanje za kaj je štil skuplji samo je odgovorila zato kaj na njemu piše štil, sam si mislil i na plotu piše umočnica pak se Branko našpranjil

i dobro sam si mislil