• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
169
Sila mi je ..at od takvih kvazi šumara i stručnjaka za motorke. Spili dvoje tačke drva i sve zna u pm. Oni koji puno znaju iz svakodnevnog iskustva,nemaju vremena za takve debate. Šute i rade
u kak volim čitati piskaranja ovakvih "pisaca" kad im ponestane argumenata za diskusiju u temi, odmah bez argumenata direktno ad hominem, ni brige ni pameti :hahah: 😅!
da se ne osiječaš toliko povrijeđen i da ne misliš da ja mislim da ti baš niš ne misliš evo ti potvrdim tvoje neargumentirano mišljenje, slažem se sa tobom pa se zato repliciram:
štil možda u nekoj drugoj kategoriji vrijedi nofce koje treba dati za njega ali ovdje definitivno ne ;)

Posljednje uređivanje:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,377
Jel tebe netko imenovao? Da imaš brige i pameti,nebi drobio gluposti ko da si servisirao tisuće motorki. Možda si vanjski suradnik husqvarni pa ispravljaš njihove inžinjerske pogreške. Čim svjetlo dana ugleda pila s tvojim imenom,prvi sam kupac

Gdje sam ja riječ napisao o štilu???

Posljednje uređivanje:

mbukal

Aktivni član
Tu od
8 Tra 2017
Poruka
169
Jel tebe netko imenovao? Da imaš brige i pameti,nebi drobio gluposti ko da si servisirao tisuće motorki. Možda si vanjski suradnik husqvarni pa ispravljaš njihove inžinjerske pogreške. Čim svjetlo dana ugleda pila s tvojim imenom,prvi sam kupac
to bi napravil i na štilu da je moguće, al njihovi ingenjeri su toliko zasrali neke stvari da se to ne da popraviti mukte kak kod huskija, al oni koji su platili više a dobili manje od srama šute i trpe i misle da to tak eto mora biti, ak se ne informiraju opet naprave istu pogrešku, jedan poznanik kupio 180/drugi 212/treći 251, svi oni su jako često posjećivali servis a neki su več nakon druge sezone morali kupiti novu motorku, poznanik kaj se bavi krovopokrivačkim poslom ima ohoho godina huski 440 i nigdar nikakvih problema, profići kaj se bave drvima imaju huski 550xp...560xp..372xp i za stihl ne žele ni čuti, kah ih pitam za kaj tak misle odgovaraju mi isto kak i ja imam strujni bosch a baterijski makita strojeve a niš od hiltija na struju i bosch na baterije

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,806
Imam ms170 , servisa ni problema u ovih cca 5 godina nije vidla ko ni 661,a ni h61ff, a nova 251 koju sam uzeo ove godine pali bez problema i za sad sam za te novce zadovoljan, nadam se da će tako i ostati. Obje marke su top i tu nijanse prevladavaju.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,291
prijatelj kupil štil251 dva tjedna poslje mene (jer mu štil 181 zablokiral neisplativo popravljati na početku treče sezone) , kad sam se vračal iz spomenutog servisa u Vrbovcu sam se navrnul k tom prijatelju na pijaču, na dvorišču je imal dva friško dovučena trupca graba promjera cca.30cm, smo išli paralelno isprobavat motorke,iste velićine lista i lanca, na mojoj sp33g a on nije znal kakav je lanc na njegovoj,veli original sa kojom je kupil, o paljenju ne trebam niš govoriti, jenpup u čoku i jemput na polučoku i huski je vužgal dok je Branko štilovku navlaćil dost puta dok nije upalila,moja husqvarna se jednom zagutila i lanc je na trenutak stal kad sam iz okomitog položaja pilenja trupca vračal pilu u vodoravni,najvjerojatnije jer je unutra bil prsten lančanika sa 8 zuba a drvo dost tvrdo a vodilica cijela u drvu, da sam na lančaniku imao prstena sa 7 zuba vjerojatno se ne bi motorka zagutila jer bi lanc imao veču silu, štilovka se gutila non stop i u okomitom i u vodoravnom pilenju, on se grije na drva pa ima i štil 039 za ozbiljno rušenje i pilenje, njemu treba tak jaka motorka, nisam pogriješil kad sam u trgovini vagal u jednoj ruci spomenuti štil a u drugoj ruci kupljenu husqvarnu, trgovkinja je bila totalno neutralna u mojem odabiru i na moje pitanje za kaj je štil skuplji samo je odgovorila zato kaj na njemu piše štil, sam si mislil i na plotu piše umočnica pak se Branko našpranjil ;) i dobro sam si mislil (y)
Nemoj molim te tvrditi da se motorka guši zbog toga lančanika sa više ili manje zuba. Operater mora da osjeti zvuk i prati brzinu rezanja te prema brzini zalaže adekvatno, preuzimanje mora biti kontinuirano bez zastoja ili promjene zvuka. Ko je krut džaba mu je, bilo koju će ugušiti, u mojim rukama svaka ima ujednačen zvuk. Sve te prepravke koje si izveo su zbog licnog zadovoljstva, potreba je duga priča.

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
604
Ja sam sve shvatio. Ako ima zube onda grize. Ako nema onda ništa. Kad fali zubi onda slabo ide. Sve je do zuba.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh