Jači od EU
Ja Kontam dajem hrvatskoj državi 20 milijardi eura iz "Kontam Fond" za projekte po državnom nahođenju i potrebama uz indetične uvjete Europske unije.
1. Morate utrošiti vlastita sredstva (može i retro aktivno kod EU ne može, to je razdoblje koje nas razvlače za pregovore i poglavlja).
2. Morate paziti koje programe predajete jer će biti odobreni samo oni i isključivo oni koji su bazirani sa tvrtkama u kojima imam vlasničke udjele, moguće je i sa drugim tvrtkama ukoliko ja dogovorim kompezaciju sa tim tvrtkama.
3. Razdoblje za dobijanje nepovratnih sredstava je 2-3 godine (isto kao i kod EU) sa tim da prvi predmeti dobivaju nakon 2,5 godine do 200 milijuna eura, 3,5 godine do 700 milijuna eura, 5 godina do 1,6 milijardi eura, 7 godina do 3,2 milijarde.
4. Europska Unija odobrava rad 265 hrvata meni toliko ne treba ja ću zaposliti 26 koji će raditi na natječajima projektima i kontroli da se sve nabavlja od menih poznatih tvrtki.
5. Poticaji u poljoprivrednoj proizvodnji poznaje EU tako isto i ja. Dakle svi koji proizvedu sve predat će meni besplatno, dok Kontam Fond to proda biti ćete isplaćeni, a najkasnije do 60 dana od dana predaje po uvjetima koji budu na burzi, ako oni budu kontra moje politike isplata će biti ispod tih cijena. Poticaji po Ha će biti kao i u EU 200 eura/ha
6. Donacije dolaze u obzir u iznosima kao kod EU.
Uvjeti za koje neće biti odobrana sredstva!
20 milijardi Kontam Fond ili 1,6 milijardi od EU neće biti utrošeni za kapitalne projekte u proizvodnji električne enrgije. Znači nećete dobiti sredstva da možete izgraditi nove hidroelektrane, BIO energane, parne elektrane. Neće te dobiti da radite konkurentnost i zapošljavate radnike. Neće te dobiti sredstva za otvaranje tvornice električnih vozila Dok-ing i Rimac automobili, također nećete dobiti sredstva za otvaranje željezara, rudnika , prerade metala. Bilo koji oblik proizvodnje će biti višestruko pod povećalom od mojih 26 stručnjaka.
Ovi uvjeti su važeći za minimalno prve 3 godine od stupanja EU.
Jamstva Hrvatske Vlade da će biti vjerna i dosljedna članica EU i da neće izazivati nerede!
Hrvatska država mora prepisati na 20 godina 30% svih državnih tvrtki na Kontam Fond.
Hrvatska država mora u predpristupnom razdoblju poboljšati bilance državnih firmi i izraziti dobiti ne manju od 1 milijardu eura u svim tvrtkama.
Smanjiti i sankcionirati korupciju.
Hrvatska država mora raspustiti sabor jer za 4,5 milijuna hrvata dovoljan je jedan gradonačelnik a ne toliki broj stranaka. 26 ih može preći kod mene a kod EU 265 sad ih je 153 u saboru.
Hrvatska država mora biti dobra sa susjedima a ja ću posredovati u sporazumima.
Kako ovo pišem sve mi se više čini da bi mogao ponuditi i do 50 milijardi
Za sada ovoliko
Nadam se da je sve jasno, zar ne?