http://poljoprivredni-forum.com/newreply.php?do=newreply&p=888025il su ga upalili ili jos mudruju. nema informacija sta se desava
kod mene je puklo najmanje 10 rotora na pvp . nemislim kod mene licno nego kod ljudi u selu. ili neizrace dobro pa vuku da upali ili naglo trznu .evo kuca do mene ima 560 i dva rotora su mu pukla zbog slepanja. cesto je imao problema sa paljenjem od kad ga je kupio novog. zadnji put je kupio polovnu drugu pumpu pregledana je i otad vise nema problema sa paljenjem. pre 15 dana je puko rotor na 578 .isto u slepanju. menjali filtere kao ozracili i krenuli slepati. puko rotor ni 10m nisu povukli. to sam cuo od bosiste da uvek treba jednu ostaviti cev na dizni odvrnutu dok neupali ako se slepajuci pali .kad upali zategni i nema problema.Zašto bi usljed šlepanja pukel rotor?
kod mene je puklo najmanje 10 rotora na pvp . nemislim kod mene licno nego kod ljudi u selu. ili neizrace dobro pa vuku da upali ili naglo trznu .evo kuca do mene ima 560 i dva rotora su mu pukla zbog slepanja. cesto je imao problema sa paljenjem od kad ga je kupio novog. zadnji put je kupio polovnu drugu pumpu pregledana je i otad vise nema problema sa paljenjem. pre 15 dana je puko rotor na 578 .isto u slepanju. menjali filtere kao ozracili i krenuli slepati. puko rotor ni 10m nisu povukli. to sam cuo od bosiste da uvek treba jednu ostaviti cev na dizni odvrnutu dok neupali ako se slepajuci pali .kad upali zategni i nema problema.
jel ima netko iskustva sa zamjenom ležajeva na poluosovinama na imt 539 mislim na one kod glavčina stavljeni novi ležajevi opet ima lufta jednako ko da su stari ležaji probam štelati na onim limićima i opet ima lufta ako ih sve povadim mislim da će poluosovine dirati jedna drugu:icon_scratch:
E to mi se više neda objašnjavati.e ljudi,mene zanima još jedna stvar,šta su one dvoje ručice,draft ???