Sinek, probaj ti to sam jer se inače nebuš nikad navčil, nemaš kaj strgati. Nebuš valjda i onaj put nekog ko zna zval, a onda sam nastavil :icon_scratch:
kak neam...pa veli ovaj lik da poklopac more puknuti
Sinek, probaj ti to sam jer se inače nebuš nikad navčil, nemaš kaj strgati. Nebuš valjda i onaj put nekog ko zna zval, a onda sam nastavil :icon_scratch:
A lepo ti je objasnil samo ti nečeš slušati
Gle, kad spustiš pluge na zemlju kuglicom, ona ručica do sica, probaj pomalo podizati kockice prema gore. Kad počne pluge dizati ti kockicu malo spusti da plugi padnu na zemlju (to radi na travi, nikako na betonu) . Tu stegni onaj kotač i odi na polje orati. Kad treba mrvicu ju trkneš gore i spustiš do graničnika.
Možda bolje da ti to pojasne u detalj oni koji su malo bolje upučenu u finese, ali otprilike bi to trebalo tak delati. Ili reci tati da ti objasni, on valjda zna.
ajd kontam donekle,bum probal
539 moze raditi ama bas sve samo treba znati raditi snjim, nema posla kojeg ja s njim nisam obavio
Ajme ljudi al se volimo praviti glupi, pa kako usporedivati IMT-539 sa bilo kojim traktorom od 100 Ks, sa malim strojevima kakvi i idu na njega naravno da moze sve obaviti. Pricamo o razumnim poslovima. Ja sam s mojim isao i u sumu i sve ostale poslove (neke koji ne mogu raditi ti vasi od 100 Ks) samo naravno sporije ide. Ajde mi recite posao koji 539 ne moze raditi?
Ako cemo tako pricati mozemo, recimo torpedo od 90 ks snaga isto ne moze u sumu jer nasjedne na prednjoj vuci jer je tamo nizak, znaci nije sve u snazi traktora. A kao drugo treba znati voziti IMT-539 i to jako dobro, a ne ljudi imaju traktor od 100 ks pa i malog fergu tjeraju na isti nacin a to tako ne ide. :icon_mrgreen:
hehehe nisam, vec jako dugo imam malog fergu i sve radim snjim
i to nesto kao treba znaciti? Meni ne, ako ti treba obuka dodi kod mene
Ajme ljudi al se volimo praviti glupi, pa kako usporedivati IMT-539 sa bilo kojim traktorom od 100 Ks, sa malim strojevima kakvi i idu na njega naravno da moze sve obaviti. Pricamo o razumnim poslovima. Ja sam s mojim isao i u sumu i sve ostale poslove (neke koji ne mogu raditi ti vasi od 100 Ks) samo naravno sporije ide. Ajde mi recite posao koji 539 ne moze raditi?
Ja ne znam zasto se tu Željko kz naljutio pa pise usklicnike kad ja nisam ni vrijedao niti se ljutio. Ma znam ja da veliki i ozbiljni poljoprivrednik ne moze bez velikog traktora, ali priznajte da je fergo jedini traktor s kojim mozete raditi sve poslove. To tvrdim i pri tome ostajem a neka se ljuti tko god zeli. Pozz
Ja ne znam zasto se tu Željko kz naljutio pa pise usklicnike kad ja nisam ni vrijedao niti se ljutio. Ma znam ja da veliki i ozbiljni poljoprivrednik ne moze bez velikog traktora, ali priznajte da je fergo jedini traktor s kojim mozete raditi sve poslove. To tvrdim i pri tome ostajem a neka se ljuti tko god zeli. Pozz